Clubnieuws
clubnieuws

clubnieuws (113)

maandag 25 januari 2021 09:43

LED Voetbal bij WFB

Geschreven door

Woensdag 3 en doderdag 4 februari is er LED Voetbal bij WFB beide avonden van 18:00 uur tot 20:00 uur.

maandag 18 januari 2021 18:28

Even voorstellen.....Nordin Chara

Geschreven door

Vrijdag 29 januari 2021 staat er een buitengewone algemene vergadering gepland. Hiervoor kunt u zich nog steeds aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het onderwerp van de vergadering zal het voordragen van Nordin Chara voor de vacante positie van penningmeester zijn. Nordin is pas sinds 2018 lid van v.v.WFB en daarmee nog niet voor iedereen een bekend gezicht. Daarom stellen wij hem hierbij graag aan u voor…

Nordin, vertel eens. Wie ben je?

Hoi, ik ben dus Nordin en ik ben 47 jaar oud. Zelf werk ik bij het administratiekantoor Annonu Finance in Capelle a/d IJssel en mijn vrouw Ingrid bestiert onze Bed & Breakfast op de Oudelandseweg. In 2015 zijn we met onze kinderen van Rotterdam naar Ouddorp verhuisd. We wonen hier heerlijk. Ilias zit sinds 2016 bij v.v.WFB en vanaf die tijd ben ik me gaan bezighouden met trainen. Met Nico en Sam trainen wij nu de JO11-1. Sinds 2019 zit ook Senna op voetbal. Zij speelt in de JO8-1. Dit team train ik op woensdagmiddag, totdat we een vaste trainer hebben gevonden. Zo heb ik v.v.WFB leren kennen als een leuke club met veel vrijwilligers en die zijn ook nodig!

Op v.v.WFB hebben we je nooit kunnen zien schitteren, maar vroeger heb je bij RVV Neptunus-Schiebroek gespeeld. Was je een goede voetballer?

Niet echt, op het veld is de vierde klasse het hoogst haalbare geweest. In de zaal heb ik in de hoofdklasse gespeeld. Ik speel nu denk ik al een jaar of 15 bij RVV Neptunus-Schiebroek en tegenwoordig zit ik bij de veteranen. Het blijft lekker om zelf ook één keer per week achter die bal aan te rennen (al gaat dat rennen wat langzamer de laatste jaren).

29 januari 2021 word je door het bestuur voorgedragen als penningmeester. Zelf heb je een financiële achtergrond. Kun je daar iets meer over vertellen?

Ik houd me al 20 jaar bezig met boekhoudingen. Nu werk ik al 13 jaar bij Annonu Finance, een kantoor met 16 werknemers in Capelle a/d IJssel. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar geworden en ik zit daar goed op mijn plek. Administratie, belastingen en jaarrekeningen zijn dus mijn dagelijks werk. Het zal voor een vereniging net weer wat anders werken dan voor een bedrijf, maar ik heb wel het vertrouwen dat ik dat op zal gaan pakken. Een verschil zal denk ik zijn dat je bij een vereniging met meer meningen te maken krijgt over het reilen en zeilen van de club, dan bij de boekhouding van een bedrijf. Maar dat zal ook vast wennen.

Je vertelde zojuist over je functie bij Annonu Finance. Kun je uitleggen op welke manier dat raakvlakken heeft met de functie van penningmeester bij v.v.WFB?

Bij v.v.WFB is er ook een boekhouding die gedaan moet worden, er moeten betalingen worden gedaan, de jaarrekening moet worden opgesteld, BTW moet worden aangegeven, de begroting moet worden opgesteld etc. Dit alles is voor mij echt dagelijkse kost op mijn werk. Het enige verschil is dat ik dat betaald doe voor bedrijven en dit is dan vrijwillig voor een vereniging. Maar dat is zeker niet minder belangrijk.

De positie van penningmeester is op v.v.WFB al enige tijd vacant. Door veel mensen wordt het als een zware functie beschouwd. Hoe zie je dat zelf?

Ik begrijp dat deze functie al een paar jaar vacant is. Ik zie dit ook bij RVV Neptunus-Schiebroek, ook daar blijven sommige functies lang openstaan. Met name omdat de tijdsbesteding van een functie toch vaak onbekend is en altijd meer tijd kost dan je kan inschatten. Vrijwilligerswerk is belangrijk, maar niet iedereen heeft daar natuurlijk tijd voor. Ik gelukkig wel en ik ga er open in en ik houd er dan ook rekening mee dat het in begin veel tijd zal kosten. Verder gaat het natuurlijk om geld van de leden, dus het is ook niet gek dat er tijd voor wordt gevraagd.

Kon het op applaus rekenen van het thuisfront?

Redelijk. Al zal dat, als ze zien hoeveel tijd het kost, vast minder worden ;-D. Aan mij de taak om die tijd dan efficiënt in te vullen om ook nog thuis te mogen komen.

En dan de hamvraag: heb je er zin in?

Zekers!

zaterdag 16 januari 2021 14:46

WFB verlengt contract met hoofd opleiding Ton Rekelhof

Geschreven door

Ton Rekelhof is ook de komende jaren werkzaam voor WFB. De uit Amsterdam afkomstige Rekelhof (59) beschikt over een overeenkomst van 2 jaar en moet voor continuïteit in de organisatie van WFB blijven zorgen op het gebied van het technisch beleid bij de jeugd. Ton Rekelhof keerde in 2019 terug bij WFB, de club waar hij tussen 2011 en 2014 onder meer hoofd jeugdopleiding en hoofdtrainer was.

“Wij willen graag continuïteit in de organisatie‘’, zegt bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Jeugd Johan Westhoeve. “Met Ton hebben we iemand in huis die al tientallen jaren ervaring heeft op voetbalgebied. Zowel de jeugdcommissie als de jeugdtrainers zijn tevreden over de werkwijze van hem. Hij kent de cultuur binnen de club en zijn enthousiasme is aanstekelijk voor de jeugdtrainers. Namens het bestuur hebben we daarom besloten om het contract met Ton te verlengen.”Ton Rekelhof is ook de komende jaren werkzaam voor WFB. De uit Amsterdam afkomstige Rekelhof (59) beschikt over een overeenkomst van 2 jaar en moet voor continuïteit in de organisatie van WFB blijven zorgen op het gebied van het technisch beleid bij de jeugd. Ton Rekelhof keerde in 2019 terug bij WFB, de club waar hij tussen 2011 en 2014 onder meer hoofd jeugdopleiding en hoofdtrainer was.

dinsdag 12 januari 2021 22:05

Buitengewone algemene ledenvergadering 29 januari

Geschreven door

Beste leden,

Op vrijdag 29 januari 2021 willen wij een buitengewone algemene vergadering organiseren. Het enige onderwerp van de vergadering zal de vacante positie van penningmeester zijn. Als bestuur menen wij een geschikte kandidaat te hebben gevonden in de persoon van Nordin Chara. Hij is sinds 2018 lid van v.v.WFB en op dit moment is hij trainer van de JO11-1.

Tijdens deze vergadering willen wij de kandidatuur van Nordin voorleggen aan de leden. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vergadering zal door omstandigheden online worden georganiseerd. Als u heeft aangegeven aanwezig te willen zijn, krijgt u een link toegestuurd. Het begint om 19:00.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van v.v.WFB

Edwin Lokker

Agenda buitengewone algemene vergadering 29 januari 2021 om 19.00 uur
1. Opening 19.00 uur
2. Bestuursverkiezing 19.10 uur
    a. Penningmeester: Nordin Chara
3. Sluiting 19.30 uur

zaterdag 09 januari 2021 18:15

Marcel van Duijn voor 2 jaar naar WFB

Geschreven door

Vanaf het komende seizoen is Marcel van Duijn de nieuwe hoofdtrainer van vv WFB. De trainer volgt hiermee Arie Horstink op bij de zaterdag 4de klasser. Hij maakt daarmee de overstap van SC Feyenoord 2 naar de meest westelijke club op Goeree-Overflakkee.

foto nieuwe trainer 2

Marcel van Duijn in vogelvlucht.

foto nieuwe trainer 3

Door verandering van werkzaamheden in mijn maatschappelijke carrière, was een langer verblijf bij Feyenoord niet mogelijk. Per 1 februari word ik docent binnen een gesloten justitiële instelling. Na uitgebreide gesprekken vond ik bij WFB een realistische ambitie om de club weer op de kaart te zetten. De clubmensen en spelers die ik gesproken heb zijn zeer gemotiveerd om een actieve rol in te nemen , volgens van Duijn

De in Zeeland woonachtige Marcel van Duijn werd in het verleden als trainer van Quick Boys 2 algeheel Nederlands kampioen van de reserve klasse. Daarnaast was hij hoofdtrainer bij o.a. IJVV De Zwervers, Schipluiden, MZC’11(Zierikzee), Veere Zeelandia Middelburg en dus ook bij SC Feyenoord 2.

We zijn blij dat  van Duijn voor minimaal 2 jaar bij onze club heeft getekend. Er is veel werk te verzetten bij onze jonge selectie. Het is voor WFB belangrijk dat de nieuwe trainer voetbal ervaring, trainers ervaring, en veel affiniteit van jonge voetballers meebrengt. Wij zien in Marcel van Duijn de juiste trainer voor WFB  om het niveau van onze selectie verder door  te ontwikkelen, aldus Arnold Breen, bestuurslid voetbaltechnische zaken.

zaterdag 02 januari 2021 11:02

Nieuwjaarstoespraak

Geschreven door

Beste leden/sportvrienden,

Het jaar 2020 was voor iedereen een jaar waarin het leven sportief en sociaal gezien totaal op zijn kop gezet werd door het virus Covid-19 (Corona).
Het jaar 2020 begon zoals elk gewoon jaar en onze teams waren net de winterstop uit toen in maart de wereld ineens stil stond. Het coronavirus zorgde ervoor dat heel veel dingen die we normaal deden niet meer door konden gaan. Zo ook het trainen en het spelen van wedstrijden. Het seizoen werd niet meer afgemaakt en competities werden volledig stilgelegd. Half mei mocht de jeugd de trainingen hervatten en de senioren konden dat vanaf half juni. Hiervan werd dan ook gretig gebruik gemaakt en kwam er weer meer leven op onze vereniging. Vanaf 1 juli mochten we weer gebruik maken van al onze faciliteiten en startte de voorbereiding op de competitie 2020/2021. Helaas hield dit ook niet lang stand en na een hele korte periode werd de competitie opnieuw stil gelegd. Gelukkig mocht er nog wel getraind worden, waardoor onze leden niet stil hoefden te zitten.

Ondanks alle maatregelen en bijzonderheden zijn wij als bestuur dan ook heel erg blij dat onze trainers en leiders er alles aan hebben gedaan om, waar nodig aangepast, trainingen te blijven verzorgen. Zo was het voor onze leden toch mogelijk om te blijven voetballen.

Helaas is Jan Pijl ons dit jaar ontvallen. Hij was in het nabije verleden onder meer begeleider van de JO15-3.

Jaaroverzicht
Het Nieuwjaars-mixtoernooi werd voor de eerste keer op vrijdagavond 3 januari gespeeld en was een succes. Op zaterdag 4 januari werd de nieuwjaarsreceptie gehouden. Een aantal evenementen moesten vanwege de opgelegde maatregelen worden geannuleerd: het lenteavond mixtoernooi, het grote Jumbo Sperling jeugdtoernooi, het Kruse toernooi en het beach soccer toernooi van GO Sport 2020.

Het voetbalseizoen 2020/2021 begon voor de selectie van v.v.WFB met een personele wijziging in de staf. John Boham werd aangesteld als trainer van het tweede elftal. De rest van de staf bleef betrokken bij de selectie. Dit zijn Albert Boshoven, Cock Breen, Eric de Jong, George Pape, Marco Krommenhoek en Patrick van Dam. Ook het contract van onze hoofdtrainer Arie Horstink werd met 1 jaar verlengd en zal eindigen per juni 2021. Voetbaltechnische Zaken is op dit moment hard bezig met het zoeken naar een opvolger.

Het is Voetbaltechnische Zaken gelukt om voor het nieuwe seizoen een derde elftal te realiseren zodat v.v.WFB de nieuwe competitie met 5 senioren elftallen begon.

Voor de jeugd eindigde het seizoen ook abrupt, maar gelukkig mocht op 11 juli nog wel het pannenkoeken toernooi doorgaan als afsluiter van dit rare eerste halfjaar. Dit werd een daverend succes.

Het seizoen 2020/2021 is voor de jeugd begonnen op 24 augustus met de sportdag. Na de sportdag werd er gestart met de competitie- en bekerwedstrijden. Het was de jeugdcommissie wederom gelukt om een enthousiaste groep trainers en coördinatoren te vinden om de jeugd te kunnen laten voetballen in hun wedstrijden en trainingen. Dan spreken we toch over een groep van ongeveer 50 personen die dit wekelijks mogelijk maakt. De jeugdafdeling was ook dit jaar met een- of meerdere teams vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën. Voor de jeugd gold ook dat deze competitie na 3 wedstrijden was afgelopen. In tegenstelling tot de senioren hebben zij wel langer door kunnen voetballen door middel van trainen en onderlinge wedstrijdjes. Zij hebben als afsluiting op 18 december een oliebollen toernooi onderling gespeeld.

Bestuurszaken
In het begin van het jaar is er een werkgroep gevormd bestaande uit onder andere Jan Lokker, Nelleke Breedveld, Peter Tieleman en Theo Klijn. Zij hebben het afgelopen jaar een aantal voorstellen gedaan om de organisatiestructuur van onze vereniging te verbeteren. Een van deze voorstellen betreft het uitbreiden van het bestuur van 4 naar 7 personen. Deze groep zal het aankomende jaar het bestuur blijven adviseren in allerlei zaken die spelen binnen de club, waardoor wij onze organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

In het bestuur zijn dit jaar een aantal wijzigingen geweest. Daan Moerkerk en Jaap de Bakker gaven in de loop van het jaar aan te willen stoppen met hun bestuursfunctie. Dit was ook het moment om de wens van de werkgroep ten uitvoer te brengen om de grootte van het bestuur te veranderen. Er werden uitstekende vervangers gevonden. Edwin Lokker heeft de functie van Jaap overgenomen. De functie van Daan is overgenomen door Arnold Breen (Voetbaltechnische Zaken Senioren) en Johan Westhoeve (Voetbaltechnische Zaken Jeugd). Wij hebben nog twee vacante functies. Op dit moment zijn er gesprekken gaande met een goede kandidaat voor de functie van penningmeester. Naar het bestuurslid communicatie/PR zijn wij nog op zoek. Mocht u hiervoor interesse hebben, dan kunt u zich melden bij het bestuur.

Ook via deze weg willen wij Daan en Jaap nogmaals bedanken voor al hun inzet in al die jaren voor de vereniging.

Vanaf het seizoen 2020/2021 hebben we met Patrick een nieuwe kledingleverancier. Cock Breen heeft ervoor gezorgd dat alle elftallen zijn voorzien van nieuwe kleding. Daarvoor zijn we hem zeer erkentelijk.

In het kader van de harmonisatie hebben we een wensenlijst in mogen dienen inzake de inrichting van onze accommodatie en bepaalde de gemeente Goeree-Overflakkee de 0-status voor de voetbalverenigingen op het eiland. Er werd een budget beschikbaar gemaakt om de verbouwingen te kunnen realiseren en daarmee het complex weer in een optimale staat te brengen. De uitvoering heeft echter nog niet plaatsgevonden en zal in 2021 vervolgd worden.

Het ledenaantal van v.v.WFB is het afgelopen jaar, ondanks deze moeilijke tijd, vrij stabiel gebleven. Hiervoor zijn we alle leden ontzettend dankbaar.

Financieel hebben we door het sluiten van de kantine minder inkomsten gerealiseerd. Gelukkig zijn de sponsoren, ondanks dat het voor hun ook zware tijden zijn, ons trouw gebleven. Hierbij dan ook een speciaal dankwoord voor onze trouwe sponsoren die er mede voor zorgen dat wij er als club financieel goed voor blijven staan.

De supportersvereniging Vrienden van WFB
De supportersvereniging heeft v.v.WFB afgelopen jaar weer financieel bijgestaan middels bijdragen aan de sportdag voor de jeugd, onderdelen voor het onderhoud en nog vele andere zaken. Hier zijn wij ze dan ook erg dankbaar voor. Helaas kon de boutmiddag niet doorgaan. Op initiatief van de supportersvereniging hebben zij een online-boutmiddag georganiseerd met een daverend succes als resultaat.

Vrijwilligers
Onder normale omstandigheden houden we elk jaar een feestavond voor de vrijwilligers, helaas kon het dit jaar niet doorgaan en dat betreuren wij als bestuur zeer. Een club als v.v.WFB kan niet zonder zijn vrijwilligers en wij zijn dan ook blij dat wij over een geweldige en grote groep vrijwilligers beschikken, die er met z’n allen voor zorgen dat de vereniging draaiende wordt gehouden en dat jong en oud hun favoriete sport kunnen blijven beoefenen. Het bestuur wil alle vrijwilligers bedanken.

Ten slotte wil ik namens het bestuur, iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2021 wensen. We hopen dat we in 2021 weer terug kunnen keren naar het normaal, waarbij we met z’n allen weer volledig kunnen sporten en langs de lijn onze elftallen kunnen aanmoedigen.

Dick Wielaard
Voorzitter van v.v.WFB

dinsdag 29 december 2020 20:36

Verkoop diverse kantine spullen

Geschreven door

Beste leden,

In verband met de maatregelen omtrent de COVID-19-pandemie wordt de competitie waarschijnlijk niet binnen afzienbare tijd hervat. Zo lang kunnen we een gedeelte van onze (fris)drank niet bewaren. Daarom willen we deze producten, net als in mei, in de verkoop doen.

Het gaat om de volgende producten:

- Kratten Hertog-Jan €13,90 per stuk (27 stuks);
- Kratten Heineken 0.0% €13,90 per stuk (2 stuks);
- Kratten Heineken €13,90 per stuk (2,5 stuks - een half krat kost €8,90);
- Kratten Coca-Cola €16,25 per stuk (7 stuks);
- Kratten Coca-Cola Zero €16,25 per stuk (3 stuks);
- Kratten Sprite €16,25 per stuk (1,5 stuks - een half krat kost €8,90).

Alle prijzen zijn inclusief statiegeld. Mocht u interesse hebben, dan kunt u deze producten bestellen bij Martijn via WhatsApp (06-23617357).

U kunt de bestelde producten op dinsdag 5 januari 2021 ophalen tussen 17:00 en 19:00 op v.v.WFB. Daar kunt u ter plaatse betalen via de pin of u kunt betalen via een tikkie van Martijn. Betalen met contant geld is helaas niet mogelijk. Voor alle producten geldt: OP = OP.

Alvast hartelijk dank voor alle tijd en moeite.

Namens v.v.WFB,

Edwin

zondag 20 december 2020 19:37

Kerst/Nieuwjaars groet

Geschreven door

Beste leden,

We hebben een turbulent jaar achter de rug. De bal lag voornamelijk stil en we hebben meer op de bank gezeten dan ons lief is. We hopen volgend jaar weer meer van het voetbal te kunnen genieten. Zowel op het veld, als langs de lijn.

Via deze weg wensen we jullie in ieder geval fijne feestdagen en een sportief, gelukkig en gezond nieuw jaar!

Namens het bestuur van v.v.WFB,

Dick Wielaard

zaterdag 19 december 2020 15:22

Verslag kerst jeugd mixtoernooi

Geschreven door

Mixtoernooi v.v. WFB
Ondanks alle maatregelen kon de jeugd van WFB vandaag gelukkig toch voetballen, in de ochtend lekker weer en veel spektakel. Allemaal teams die aan de championsleague deelnemen en het niveau was dus erg hoog.


In de poule van JO13-1/JO13-2/JO12-1 was PSG de grote favoriet maar werd het uiteindelijk Tottenham Hotspur die de 1e plaats wist te behalen, 2x werd er gewonnen van Valencia maar de laatste wedstrijd werd toch nog verloren van PSG. Valencia wist 2x van PSG te winnen en eindigden op een verdienstelijke 2e plaats.
1) Tottenham Hotspur 4 – 9
2) Valencia 4 – 6
3) PSG 4 – 3


Op pupillenveld 1 speelden JO12-2/JO11-1/JO10-1, hierbij ook de grote verrassing van de laatste seizoenen. RB Leipzig doet het momenteel erg goed en dat was vandaag ook weer goed te zien, 1x werd er gelijk gespeeld tegen Manchester City maar de andere partijen werden in winst omgezet.
1) RB Leipzig 4 – 10
2) Manchester City 4 – 7
3) Atlético Madrid 4 – 0


In de poule van JO10-2/JO9-1/JO9-2 werden er eerst 3 poulewedstrijden en de verschillen waren erg klein, uiteindelijk speelden Napoli en Borussia Dortmund om de 3e en 4e plaats, dit werd een nipte 2-3 overwinning voor Napoli. In de finale wist meervoudig Championsleague winnaar met 2-1 te winnen van Chelsea.
1) Real Madrid
2) Chelsea
3) Napoli
4) Borussia Dortmund


Liverpool, Bayern Munchen, Barcelona en Juventus maakten er een grote happening van in de poule van JO8 en JO7. Vele spannende momenten en prachtige doelpunten waren er te zien, erg jammer was het dan ook dat er hierbij geen publiek aanwezig kon zijn. Wat de spelers lieten zien beloofd echter veel goeds voor de toekomst!
Heel bijzonder was het feit dat alle teams gelijk eindigden, alle spelers waren dus winnaar!!
De middag begon met veel regen maar halverwege kwam het zonnetje en was het heerlijk voetbalweer. De deelnemende teams spelen momenteel in de Europaleague en lieten zien dat ze hier niet voor niets in spelen.


JO17-1/JO17-2/JO15-1 waren aardig aan elkaar gewaagd en het bleef spannend tot het laatste moment, de beslissing viel pas in de laatste wedstrijd. Benfica wist in een onderling treffen met AC Milan te winnen waardoor ze 1e werden. Arsenal begon goed maar de laatste 2 wedstrijden waren de krachten weg en was er een duidelijk verlies.
1) Benfica 4 – 7
2) AC Milan 4 – 6
3) Arsenal 4 – 4


In de poule van JO15-2/JO15-3 lee Bayern Leverkusen net iets te goed voor Sevilla en Manchester United, maar na de eerste 2 wedstrijden met 1-0 te winnen eindigde de 3e wedstrijd in 0-0 en werd er daarna verrassend verloren van Manchester United.
De wedstrijd tussen Sevilla en Manchester United eindigde tenslotte in 1-0 en daardoor werd Sevilla alsnog 1e.
1) Sevilla 4 – 7 (5 – 1)
2) Leverkusen 4 – 7 (3 – 2)
3) Man United 4 – 3


Hierbij willen we de organisatie, scheidsrechters, leiders en spelers bedanken voor een zeer geslaagde dag.
We wensen jullie allemaal fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een gezond & sportief 2021!

zaterdag 19 december 2020 15:18

Uitslag kerstloterij WFB.

Geschreven door

Zaterdag morgen heeft de trekking van de loterij plaats gevonden. De totale uitslag tref je hier onder aan. We hadden 186 deelnemers die met z’n allen 3650 loten hebben gekocht. Dit allemaal voor de club WFB.

De sponsoren:

Wij willen de volgende sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan het prijzen pakket.

Jumbo Sperling, HCR Akershoek, Keurslagerij Floresteijn, Bakker Akershoek, Schildersbedrijf van Koppen, Maatschap de Jong, Fa. Tanis GO 38/48, Bouwmarkt Tanis, Kenbri, Selectie W.F.B..

Medewerking :

Door het enthousiasme van een groep mensen hebben we het mooie aantal van 3650 loten kunnen verkopen. Denk hierbij aan publicaties op facebook, de website van WFB,  de mailing die is verstuurd  en natuurlijk de enthousiaste loten verkopers. Onze dank gaat dan ook uit naar deze mensen.

De uitslag : 

Nr.

Lotnummer

Prijs

Winnaar

1

1173

Jumbo Boodschappen mand € 50,00

Danielle Quist

2

958

Bon Visspecialist Hameeteman € 50,00

Kevin Groenendijk

3

268

Bon HCR Akershoek € 50,00

Barend Sperling

4

2039

Bon Groene Lanteern € 50,00

G. vd Bok

5

817

Leatherman multi mes

Kees van Koppen

6

417

Leatherman multi mes

Simon Schot

7

2171

Bon HCR Akershoek € 25,00

Kees van Koppen

8

3019

Rollade

Peter Krijn Pikaart

9

3218

Tongetjes (bevroren)

Wilma Melissant

10

1754

Haantje

Kok Breen

11

2685

Zak uien

Flipper

12

570

Fles Wijn + Chocolade

Johan Komttebed

13

1536

Bon van Schildersbedrijf van Koppen € 25,00

Johan van Seters

14

272

Fles Wijn + Pinda's

Johan van Nieuwenhuijzen

15

2780

Bon slager Floresteijn € 25,00

Patrick Wielaard

16

2791

Varkenshaas

Nico Mierop

17

474

Rollade

Casper Moerkerk

18

2560

Tongertjes (bevroren)

Antionette Mijnders

19

2336

Haantje

Dick Wielaard

20

1160

Zak uien

Janneke Quist

21

2035

Fles Wijn + Chocolade

G. vd Bok

22

1035

T-shirts EMK

Joop Tieleman

23

1134

Gevulde boodschappen tas

Piet 't Mannetje

24

226

Wedstijd Bal

Wim Hollemans

25

2153

Fles Goereese port

Cock Breen

26

377

Rollade

Erik de Jong

27

824

Tongetjes (bevroren)

Kees van Koppen

28

1055

Haantje

Jan Redert

29

1346

Zak uien

Peter Aleman

30

2851

Fles Wijn + Pinda's

Jan Kroon

31

2166

Chocolade

George Pape

32

816

Fles Wijn + Chocolade

Kees van Koppen

33

1771

Kerststol met spijs

Leon Struijk

34

3243

Kaas

Chris Tanis

35

3302

Rollade

Johan Komttebed

36

136

Tongetjes (bevroren)

Simon Bremer

37

3474

Haantje

Richard Visser

38

1947

Zak uien

Jeroen van Mourik

39

3620

Fles Wijn + Pinda's

Richard Visser

40

873

Fles jenever

Kees Tanis jr

41

422

Gevulde boodschappen tas

Erik de Jong

42

1876

Bon slager Floresteijn € 25,00

Rene Noordzij

43

1627

Kaas

Jorine en Jan M.

44

1162

Rollade

Leo Noordzij

45

3493

Tongetjes (bevroren)

Richard Visser

46

3283

Haantje

Erik de Jong

47

2573

Zak uien

Marieke Breedveld

48

788

Fles Wijn + Chocolade

Martin Bron

49

3054

Chocolade

Rene Lokker

50

3483

Fles Wijn + Chocolade

Richard Visser

51

502

Wedstijd Bal

Frans Nagtegaal

52

434

Kalkoen

Erik de Jong

53

3246

Rollade

Chris Tanis

54

2016

Tongetjes (bevroren)

Dick Grinwis

55

3204

Haantje

Martijn van Wijk

56

3611

Fles jenever

Richard Visser

57

2636

Gevulde boodschappen tas

Arie Horstink

58

2803

Kerststol met spijs

Jan 't Mannetje

59

2712

Fles Kruidebitter

Jaap de Bakker

60

2870

Rollade

Arnold Westdijk

61

1498

Tongetjes (bevroren)

Marco van Dam

62

1384

Haantje

Sjoerd van Ameijden

63

1005

Chocolade

Cynthia Nagtegaal

64

1007

Fles Wijn + Chocolade

Cynthia Nagtegaal

65

1097

Bon van Bouwmarkt Tanis € 15,00

Janny van Koppen

66

336

Fles cognaq

Annelies de Jong

67

3569

Rollade

Simon Bremer Jr

68

1273

Tongetjes (bevroren)

Ellis Melissant

69

1248

Haantje

Rene Noordzij

70

1117

Fles jenever

Piet 't Mannetje

71

896

Gevulde boodschappen tas

Kamp

72

3118

Bon slager Floresteijn € 25,00

Rini Bakelaar

73

2206

Rollade

Jasper Bezuijen

74

2473

Tongetjes (bevroren)

Joep Prins

75

2036

Haantje

G. vd Bok

76

780

Chocolade

Martin Bron

77

1300

Fles Wijn + Chocolade

Martin Bron

78

1638

Wedstijd Bal

Gert Groenendijk

79

1722

Varkenshaas

Saskia Sinke

80

458

Chocolade

Joerie Melissant

81

1915

Rollade

Rene Noordzij

82

270

Tongetjes (bevroren)

Barend Sperling

83

2222

Haantje

L. van der Wekken

84

1274

Fles jenever

Ellis Melissant

85

2887

Gevulde boodschappen tas

Niels Breen

86

55

Kerststol met spijs

Bram Klink

87

1419

Rollade

Diet van der Linde

88

232

Tongetjes (bevroren)

Wim Hollemans

89

34

Kalkoen dijen

D. Tanis & C. Witte

90

453

Bon van Schildersbedrijf van Koppen € 25,00

Joerie Melissant

91

1929

Fles Wijn + Chocolade

Wilma Melissant

92

3479

Bon van de Jumbo

Richard Visser

93

3405

Rollade

Martin Hoek

94

639

Tongetjes (bevroren)

Martijn Born

95

191

Kalkoen dijen

Teun Sperling

96

878

T-shirts EMK

Kees Tanis jr

97

2706

Knipbeurt bij kapsalon Numio

George Groenendijk

98

1706

Krat Hertog Jan

Jacqueline Lokker

99

2377

Krat Hertog Jan

Wilco van de Waal

100

1080

Visplank met gerookte vis

Aat Bezuijen

101

3378

Varkenshaas

Richard Visser

102

251

Kerstkrans

Arie Maasdam

103

1222

Kerstkrans

Hans Moerkerk

Prijzen op halen :

Maandag vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur kun je de gewonnen prijzen afhalen op het parkeerterrein bij de kantine van WFB (Hofdijksweg 46, 3253 KB Ouddorp).

Let op !!

Wij verzoeken je om  te wachten tot je aan de beurt om je prijs in ontvangst te nemen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen voor jouw en onze veiligheid.

Ben je niet in de gelegenheid om maandag je prijs te komen afhalen neem dan contact op met Jasper Bezuijen 06-13885567. 

Bedankt !! :

We willen iedereen die loten heeft gekocht bedanken. Dankzij jullie zijn we tot dit mooie resultaat gekomen.

De organisatie.

Jasper Bezuijen

Marco van Dam

Pagina 1 van 9