Clubnieuws
clubnieuws

clubnieuws (128)

dinsdag 15 juni 2021 12:04

Afsluiting seizoen op 3 juli

Geschreven door
maandag 14 juni 2021 21:18

Bedankje Dineke en Dick

Geschreven door

Via deze weg willen wij de WFB selectie en staf hartelijk bedanken voor de prachtige bos bloemen ter gelegenheid van ons 35 jarig huwelijksjubileum.

Dick en Dineke Wielaard

Afgelopen corona-maanden heeft WFB benut om de technische en medische staf rondom de selectie bezet te krijgen. Dat is goed gelukt. Zowel het eerste elftal als het tweede elftal heeft een sterk bezette begeleiding. Echter ontbreekt er nog 1 schakel en dat is een enthousiaste keeperstrainer. We hebben komend seizoen 3 keepers in onze selectie opgenomen. Daarnaast zijn er komend seizoen 2 zeer getalenteerde jeugdkeepers in JO 19 en JO 17 die we al graag bij de selectie keeperstraining willen betrekken. 

We zoeken een keeperstrainer die het liefst op dinsdag avond beschikbaar is (donderdag is eventueel bespreekbaar) en eventueel op de zaterdag om de keepers aan het werk te zien om zo de ontwikkelpunten in de trainingen te kunnen oppakken. Trainers diploma's is een pre maar geen vereiste.

Ben jij of weet jij iemand die onze 5 getalenteerde keepers nog beter kan maken? En maak jij daarmee onze technische staf daarmee helemaal compleet? Reageer dan naar Arnold Breen (0634001071 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

woensdag 02 juni 2021 18:32

Mededeling van het bestuur.

Geschreven door

Beste leden,

Afgelopen vrijdag zijn er, zoals iedereen wellicht al mee heeft gekregen, versoepelingen aangekondigd. Deze gaan in vanaf zaterdag 5 juni 2021. Door deze versoepelingen zijn wedstrijden bij de jeugd weer toegestaan. Ook op v.v.WFB worden de eerste wedstrijden aankomende zaterdag gespeeld. Hier zijn wij ontzettend blij mee! De bal rolt weer! Als je nog niets hebt gehoord of twijfelt of er voor jou een wedstrijd is georganiseerd, vraag dit dan even na bij je trainer, kijk op de weekbrief op de site of kijk op de applicatie van Voetbal.nl. Voor alle wedstrijden geldt nog wel dat er geen publiek bij aanwezig mag zijn.

Daarnaast mag er vanaf aankomende zaterdag weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de douches. Dit geldt zowel voor de senioren als voor de jeugd. We gaan ervan uit, dat iedereen hier zo verstandig mogelijk mee omgaat.

Tot slot gaat de kantine vanaf zaterdag weer open. Ook hierbij zijn de maatregelen van de overheid nog van kracht. Er mogen maximaal vier mensen aan één tafel zitten en de 1,5-meterregel dient te worden gerespecteerd. Tevens moeten bewegingen op het terras tot een minimum beperkt blijven. Als er dus geen stoel meer vrij is, is er bij deze het vriendelijke verzoek om ergens anders heen te gaan. Vanaf half 5 (16.30 uur) wordt er niets meer geschonken en om 5 uur (17.00 uur) wordt de kantine gesloten. Op deze manier denken we het terrasbezoek op een veilige manier mogelijk te kunnen maken en zo voldoen we ook aan de maatregelen en regels die er door de overheid zijn gesteld.

Wij hebben er naar uitgekeken en gaan ervan uit dat het een mooie voetbalzaterdag wordt. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van v.v.WFB

Edwin

Het nieuwe seizoen zal op 7 augustus starten met het inmiddels bekende zomertoernooi. De eerste aanmeldingen zijn ook al binnen en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Het voorlopige deelnemersveld bestaat uit:

De Freddy's, Dam brood & banket, ZVT Goeree, FC Meubel, De Maaskantjes, Storm Klimaattechniek en de Stellendamse Leeuwen. We hopen natuurlijk op nog veel meer deelnemers. Inschrijven is gratis en iedereen boven de 16 jaar kan meevoetballen. 

Ook zin om te strijden om de cup met de grote oren? Inschrijven gaat heel makkelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenementen- en toernooicommissie v.v WFB

maandag 31 mei 2021 11:21

Nieuwe Webshop

Geschreven door

We hebben een nieuwe webshop. https://vvwfb.nl/index.php/webshop

Standaard bereikbaar via het menu.

WebshopWFB

 

 

dinsdag 18 mei 2021 19:10

Het terras op v.v.WFB blijft voorlopig dicht

Geschreven door

Ondanks de aangekondigde versoepelingen, zal het terras op v.v.WFB voorlopig gesloten blijven. Voor het openen van het terras moet er aan een aantal regels worden voldaan. Zo is een gezondheidscheck verplicht, is zelfbediening verboden, moet te allen tijde de 1,5 meterregel worden gehanteerd, mogen er alleen strikt noodzakelijke bewegingen zijn op het terras, mogen er maximaal twee personen aan één tafel zitten, moet er worden gereserveerd voor plaatsen en moet de kantine op slot blijven. Al deze voorwaarden zijn, gezien de situatie, zeer begrijpelijk. Echter hebben wij niet de (personele) capaciteiten om het terrasbezoek onder deze voorwaarden te organiseren en op een veilige manier mogelijk te maken. Daarom zien wij voorlopig af van opening. We hopen op uw begrip.

vrijdag 14 mei 2021 14:13

Beleef een uniek Feyenoord Zomer Camp bij v.v. WFB!

Geschreven door

Ben jij op zoek naar een unieke en sportieve activiteit voor in de zomervakantie? Doe dan mee aan het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB, dat plaatsvindt op 16 & 17 augustus 2021. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus meld je aan!

Voor meer informatie en/of direct inschrijven https://bit.ly/3riMM2l

Feyentrain

De trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools staat voor jou klaar om je te helpen een betere voetballer te worden en je optimaal voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen! Als deelnemer ontvang je het gloednieuwe shirt dat trainers Ben Wijnstekers en Robin Nelisse op de foto presenteren. Uiteraard is een bijpassend broekje inbegrepen om jouw trainingstenue compleet te maken.

Winactie
Schrijf je samen met en vriend in voor het Feyenoord Soccer Camp, dan maak je bovendien kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de naam van jouw kameraad op het inschrijfformulier in te vullen bij het veld 'bijzonderheden', dan maken jullie allebei automatisch kans.

dinsdag 04 mei 2021 14:09

Feyenoord Zomer Camp

Geschreven door

Train als Jens Toornstra, doe mee aan ????????? ????? ???? bij v.v. WFB! ⚽ ?

https://www.youtube.com/watch?v=E9jNcw9O3gM
Inschrijven: https://bit.ly/3riMM2l

maandag 26 april 2021 15:36

Presentje

Geschreven door

Namens de hele vereniging willen wij onze vrijwilligers bedanken. Een club als v.v.WFB kan niet zonder zijn vrijwilligers en de laatste maanden is het ook niet altijd leuk geweest om vrijwilliger te zijn. Om er één voorbeeld uit te pikken, zonder al die anderen te kort te doen: velen van jullie hebben bijvoorbeeld trainingen verzorgd, zonder dat je uit kan kijken naar de volgende wedstrijd. Toch is iedereen, in wat voor functie dan ook, zich in blijven zetten voor v.v.WFB en daar willen we niet aan voorbij gaan. Daarom krijgen jullie deze prachtige handdoek met het logo van v.v.WFB er in verwerkt. De eerste daarvan is zaterdag al uitgereikt en mocht je de handdoek nog niet hebben ontvangen, dan zal deze zo snel mogelijk aan je worden overhandigd!

Pagina 1 van 10