Clubnieuws
maandag 12 april 2021 19:11

‘Fitr cheque’ van Adviesgroep De Vogel

Geschreven door

Afgelopen week hebben we als vereniging een mooie ‘Fitr cheque’ ontvangen van Daan Moerkerk van Adviesgroep De Vogel.

December startte Adviesgroep De Vogel als hoofdsponsor een gezamenlijke actie. Leden van onze vereniging ontvingen een uitnodiging zich aan te melden bij Fitr, een uniek initiatief van Adviesgroep De Vogel om bewoners van Goeree-Overflakkee te helpen en te stimuleren meer in beweging te komen. De actie is een extra duwtje in de rug voor de leden en de vereniging. Wij willen onze sponsor bedanken voor de cheque! Deze zal binnen de club worden gebruikt voor sportieve doeleinden.

zondag 11 april 2021 13:15

Cor Riemens in ziekenboeg

Geschreven door

Voetbal vrienden, Cor Riemens (onze scheidsrechter) heeft met zijn scooter een aanrijding gehad met een auto, en is in het ziekenhuis helemaal doorgelicht. Heeft hoofdletsel/ knie/ ribben/ voet ja ik kan wel zeggen alles gekneusd en gehecht. Is er wonderlijk goed afgekomen, maar zit nu thuis in de ziekenboeg. Heeft het moeilijk nu. Een kaartje /telefoontje zou hem opfleuren. Zijn gegevens: Cor Riemens Deltastraat 16 3251 AC Stellendam. Telefoon: 0187-491467 dank alvast!

zondag 07 maart 2021 22:49

Foto's mini sportdag 2021

Geschreven door

Hier zijn foto's van de mini sportdag bij WFB van zaterdag 6 maart.

vrijdag 05 maart 2021 16:45

Foto's Led-Voetbal

Geschreven door

Onlangs zijn er een paar avonden Led-Voetbal gespeeld bij WFB, het was een leuke en ook aparte ervaring.

Hier zijn wat foto's.

donderdag 04 maart 2021 14:34

10 april Golden Boys (ex profs) voetbalclinic bij WFB

Geschreven door

Op zaterdag 10 april zal er een Golden Boys (ex profs) voetbalclinic zijn bij WFB.

Verdere informatie volgt.

zondag 28 februari 2021 14:01

Vroegboekkorting Feyenoord Soccercamp

Heb jij je al aangemeld voor het ????????? ?????? ???? bij ?.?. ???? ⚽

Profiteer nog t/m 1 maart van vroegboekkorting: https://bit.ly/3qY66le

dinsdag 16 februari 2021 17:51

Nordin Chara nieuwe penningmeester van WFB

Geschreven door

Onlangs is Nordin gekozen tot penningmeester.

De notulen van die vergadering kunnen worden opgevraagd door de leden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

maandag 15 februari 2021 17:55

Alle trainingen en activiteiten afgelast

Geschreven door

Alle trainingen voor deze week zijn afgelast. Ook de activiteiten van zaterdag 20 februari zijn afgelast.

We hopen daardoor maandag weer te kunnen trainen op de velden.

maandag 01 februari 2021 10:30

Inschrijving Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB gestart!

Geschreven door

Komende zomer organiseert Feyenoord een nieuw Soccer Camp bij v.v. WFB! Wil jij werken aan je voetbaltalent en trainen als een echte Feyenoord-speler? Meld je dan aan en beleef op maandag 16 & dinsdag 17 augustus 2021 twee bijzondere en leerzame dagen, onder leiding van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools!

Profiteer tot 1 maart van €10,- vroegboekkorting bij inschrijving. Voor meer informatie klik hier.

De Feyenoord-trainers staan klaar om van jou een betere voetballer te maken. Alle trainingsonderdelen komen aan bod, waaronder techniek, positiespel, pass- trap en natuurlijk verschillende partijvormen! Naast het verbeteren van jouw voetbal skills ontvang je als deelnemer een spectaculair voetbalpakket. Hieronder lees je wat er allemaal is inbegrepen:

• • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas
    • Een lunch en voldoende drinken gedurende de trainingsdagen
    • Een bidon en Feyenoord-bal
  • • Kans op mooie prijzen en om geselecteerd te worden voor één van de All Star-teams
    • Een persoonlijk certificaat met handtekening van de hoofdtrainer

Interesse om deel te nemen? Meld je dan hier aan voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB!

Social post

⚽ ????????? ?????? ???? ??? ?.?. ??? ⚽
? Doe mee op 16 & 17 augustus 2021

✍️ Nú €??,- ??????? bij inschrijving: https://bit.ly/3qY66le

zaterdag 30 januari 2021 11:00

Medische staf WFB verlengt tot 2021-2022

Geschreven door

Fysiotherapeuten Remy Boulassouak, Martijn Born en fysiotherapeut in opleiding Kim Fokker hebben hun aflopende contract bij WFB verlengt tot en met het seizoen 2021-2022. Daarnaast zal Mascha Mochtar, met haar praktijk Delta sportfysiotherapie, de medische staf blijven ondersteunen.

Met 3 fysiotherapeuten en 1 fysiotherapeut in opleiding beschikt WFB voor het nieuwe seizoen wederom over een (para)medische staf met veel kennis en kunde.

Ook in het nieuwe seizoen is elke dinsdag- en donderdagavond en elke zaterdag de medische staf beschikbaar voor zowel de jeugd als de senioren binnen WFB.

Pagina 1 van 10