Brief aan leden omtrent Covid-19

Brief aan leden omtrent Covid-19

Beste Leden, ouders en verzorgers,

We mogen weer starten met de training !! Dit geeft echter wel een verplichting qua organisatie en qua regelgeving. Wij willen jullie graag informeren over de voorzorgs maatregelen bij WFB rondom het corona virus.

De wijzigingen en maatregelen op een rij:

Kabinet Vanaf 28 april jl. is er toestemming van het kabinet om te trainen met de jeugd tot en met 12 jaar. Jeugd tot en met 18 jaar mogen trainen met 1,5 meter afstand.

Gemeente Alle velden (velden 1, 2 en 3; pupillenvelden 1 en 2; trainingsveld) zijn vervroegd in onderhoud genomen. Na overleg met de Gemeente mogen we vanaf 6 Mei veld 3 gaan gebruiken voor de training.

Jeugd WFB t/m JO12 Vanaf 6 mei a.s. start de training voor de jeugd vanaf JO6-7 tot en met JO12. Via de leider krijgen jullie bericht. In de bijlage en op de site staan de trainingstijden en dagen.

Jeugd WFB vanaf JO13 Gezien de strikte regels voor de oudere jeugd (vanaf JO13 t/m JO19), en het feit dat we op dit moment geen veld ter beschikking is, is er besloten dat jullie nog niet kunnen starten met de training. Wij vinden de regels en protocollen te complex om dit controleerbaar te faciliteren.

Maatregelen en documenten Wij hebben een aantal documenten gemaakt waar de voetballers, ouders en trainers zich aan moeten houden. Deze documenten zijn terug te vinden op onze site. Wij verzoeken u vriendelijk kennis te nemen van de inhoud en vragen jullie je te houden aan de opgestelde regels.

✓ Informatie hygiëne algemeen

✓ Informatie jeugdtrainers

✓ Informatie ouders en verzorgers

✓ Informatie voetballers