Bestuursmededeling rondom trainingen

Bestuursmededeling rondom trainingen

Nu het kabinet heeft besloten dat jeugd sinds 29 april en senioren met ingang van 11 mei weer mogen trainen, heeft de KNVB in samenwerking met NOC*NSF protocollen voor alle sportverenigingen opgesteld. Deze protocollen zijn zichtbaar op onze website. www.vvwfb.nl

Voor WFB verandert er nog niet veel. Op dit moment hebben wij nog steeds alleen de beschikking over Veld 3. Dit veld mag, gezien het groot onderhoud, alleen beperkt belast worden door de jeugd van JO6/7 t/m JO12.

We overwegen om te trainingen voor de oudere jeugd en voor de senioren op te starten in juni en juli. (dus buiten het normale voetbalseizoen) Dit is uiteraard afhankelijk van de gesteldheid van de velden.

Uiteraard moeten we dit eerst qua organisatie afstemmen met de trainers, de vrijwilligers en de gemeente

Zodra hier meer over bekend is zullen we jullie berichten.

Voor nu, tot 01 juni, blijven de regels en protocollen ongewijzigd.

Blijf gezond.

Bestuur vv WFB