John Boham nieuwe trainer 2e elftal WFB

John Boham nieuwe trainer 2e elftal WFB

Het 2e elftal van WFB staat met ingang van seizoen 2020/2021 onder leiding van John Boham

In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het tweede elftal was de oudddorpse voetbalvereniging op zoek naar trainer die veel ervaring had met het trainen en inpassen van jeugd in de selectie.
Uiteindelijk is men tot overeenstemming gekomen John Boham.

De hellevoetse oefenmeester heeft in het verleden al veel ervaring met het werken met jeugd selectieteams uitalle leeftijdscategorieen en heeft gewerkt bij grote regionale clubs zoals Nieuwenhoorn, Brielle en De Jonge Spartaan.

Het komende seizoen gaat hij zich voornamelijk bezig houden met het verjongen van de selectie en de jeugdige spelers begeleiden in de stap naar het 1e elftal van trainer Arie Horstink.
Beiden trainers zijn geen onbekenden van elkaar en delen in hoofdlijnen dezelfde voetbal visie.

WFB is zeer content met de aanstelling van John Boham en wenst hem alvast van harte welkom op sportpark De Kruse in Ouddorp

Gelezen: 389 keer Laatst aangepast op woensdag 20 mei 2020 11:43