Rabo ClubSupport 2020! Stem voor WFB!
(1 Stem)

Rabo ClubSupport 2020! Stem voor WFB!

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Stemmen
Leden van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!

Stem op WFB via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Ruim 300 lokale verenigingen en stichtingen op de Zuid-Hollandse eilanden hebben zich aangemeld voor ClubSupport 2020. Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden stelt voor deze clubs 100.000 euro beschikbaar. Nu is de beurt aan jullie: roep zo veel mogelijk leden van onze bank op om op jouw club te stemmen!

Wij wensen Voetbalver. West Flakkee Boys veel succes!

Met vriendelijke groet,

Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden