Coronaregels vanaf woensdag 14-10-2020

Coronaregels vanaf woensdag 14-10-2020

Beste (ouder/verzorger van) WFB-leden,

Onderstaande regels zijn van kracht per woensdag 14 oktober 2020 om 22:00.

Helaas zijn we nog niet van het virus af en ontkomt onze vereniging er niet aan om een aantal regels (overeenkomstig de richtlijnen van de overheid, RIVM, GGD, NOC NSF en KNVB) op te stellen. Deze hebben betrekking op trainingen, wedstrijden en gebruik van faciliteiten.

De regels die opgesteld zijn, hebben betrekking op de jeugdactiviteiten. Voor de senioren geldt dat alle activiteiten zijn afgelast.

Voor alle duidelijkheid nog even de belangrijkste zaken op een rijtje:

• Blijf thuis en kom niet naar de club als:
  • oJe gezondheidsklachten hebt die gerelateerd kunnen worden aan het coronavirus.
  • oEen huisgenoot ernstig corona gerelateerde klachten heeft.
  • oEen huisgenoot corona heeft.
  • Personen vanaf 18 jaar en personen die niet tot 1 huishouden behoren, houden 1,5 meter afstand.
  • Was of desinfecteer vaak je handen (juist bij aankomst en vertrek).
  • Vermijd drukte.
  • Respecteer en volg de aanwijzingen van de coördinatoren/handhavers.

Parkeerterrein

• Jeugdleden kunnen gebracht en gehaald op het parkeerterrein. Laat de spelers niet aan hun lot over dat ze moeten wachten.

Bestuurskamer

• De bestuurskamer is gesloten.

Commissiekamer

• De commissiekamer is gesloten.

Sportkantine

• De sportkantine is gesloten.

Kleedkamers

• De kleedkamers zijn gesloten.
  • Alleen kleedkamer 10 is tijdens de jeugdactiviteiten geopend voor toegang tot de wc en voor incidenten. In deze kleedkamer zijn EHBO-middelen aanwezig.

Materialenhok

• Het materialenhok wordt geopend door de sleutelhouder van betreffende dag.
  • Maximaal 2 personen tegelijk.

Trainingen:

• Voor de jeugd tot en met 18 jaar blijven de trainingen gehandhaafd. Dit betekent de teams tot en met JO19. Dus ook jeugdleden ouder 18 jaar!
  • Minimaal 15 minuten voor aanvang van de training het complex betreden.
  • Uiterlijk 15 minuten na het einde van de training het complex verlaten.
  • Bij de pupillen is het aan de trainer om afspraken met de ouders te maken om de spelers op te vangen bij de ingang.
  • Het huidige trainingsschema is aangepast.
  • De jeugd komt in trainingskleding naar de club.
  • Iedereen moet voor een eigen bidon zorgen.
  • Kleedkamers zijn niet geopend.
  • Douches zijn niet beschikbaar.
  • Het materialenhok wordt geopend door de sleutelhouder van betreffende dag.
  • Trainingsmaterialen zijn beschikbaar. (Iedereen krijgt van de club een eigen hesjes, die de speler na de training mee naar huis neemt en wast na iedere training.)
  • Bij de trainingen mogen teambegeleiders, leden van de jeugdcommissie, leden van voetbaltechnische zaken en verzorgers aanwezig zijn.
  • Ouders/verzorgers en toeschouwers zijn niet welkom bij de trainingen.

Wedstrijden:

• Er vinden geen competitiewedstrijden plaats.
  • Onderlinge wedstrijden tussen WFB-teams zijn toegestaan en worden georganiseerd door de jeugdcommissie.
  • De regels genoemd bij ‘Trainingen’, gelden ook voor onderlinge wedstrijden.

Coördinatoren

Laten we met z’n allen proberen om dit vervelende virus buiten de deur te houden door ons aan deze richtlijnen te houden en te genieten van hetgeen wel mag.

Blijf gezond,

Bestuur en jeugdcommissie v.v. WFB