WFB zoekt ambitieuze hoofdtrainer.

WFB zoekt ambitieuze hoofdtrainer.

Voor het seizoen (2021-2022) is vv WFB uit Ouddorp op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer.
WFB is een vereniging met ca. 500 leden. Ons eerste elftal speelt momenteel in de 4e klasse- op zaterdag. Op dit moment ligt de competitie stil vanwege de corona situatie. Maar doorgaans draait WFB mee om de bovenste 4 plaatsen in deze competitie vol met derby’s. Onze ambitie is om in de toekomst een stabiele 3e klasser te worden. De jeugdige selectie van WFB bestaat voor het overgrote deel uit zelf opgeleide jonge spelers vanuit onze jeugdafdeling.

Onze nieuwe hoofdtrainer:
• Heeft minimaal het UEFA-B/TC 2 diploma.
• Heeft veel affiniteit met de nieuwe jonge generatie voetballers.
• Is in staat om samen te werken met de vele vrijwilligers rondom de selectie, waaronder de assistent trainer, elftalleider, trainer 2e, verzorging etc.
• Verzorgt en coördineert samen met de assistent trainer de training van de selectie (1e en 2e)
• Heeft de doelstelling om de spelers binnen de selectie beter te maken en daarnaast het team op een hoger niveau te krijgen.
• Laat WFB voetballen conform het beleid en de visie van WFB
• Heeft een goede communicatie als 1 van de betere competenties.

Taken:
• Begeleiding en coaching van WFB 1 op wedstrijddagen
• Voorbereiden en uitvoeren van 2 trainingen per week (dinsdag en donderdag)
• Aansturen en praktisch begeleiden van de complete trainersgroep binnen de selectie
• In overleg met elftalleider stel je wedstrijdprogramma vast in voorbereiding en winterstop.
• Zorgdragen voor goede onderlinge sfeer binnen de selectie en begeleiding.

Beschikbare randvoorwaarden:
• Uistekende voorzieningen op ons sportcomplex met 3 grasvelden, 2 pupillenvelden en een trainingsveld ter grote van een normaal speelveld
• Keepertrainer, elftalleider, grensrechter en 2 assistent trainers voor selectie
• Volledig team fysio en verzorging

Zie jezelf al actief als trainer bij WFB ? Wij ontvangen graag voor 01-01-2021 je motivatie en CV.

Je sollicitatie kun je richten aan het bestuur van vv WFB t.a.v. Arnold Breen, bestuurslid Voetbal Technische Zaken.
Telefoonnummer: 06-34001071