Verslag kerst jeugd mixtoernooi

Verslag kerst jeugd mixtoernooi

Mixtoernooi v.v. WFB
Ondanks alle maatregelen kon de jeugd van WFB vandaag gelukkig toch voetballen, in de ochtend lekker weer en veel spektakel. Allemaal teams die aan de championsleague deelnemen en het niveau was dus erg hoog.

In de poule van JO13-1/JO13-2/JO12-1 was PSG de grote favoriet maar werd het uiteindelijk Tottenham Hotspur die de 1e plaats wist te behalen, 2x werd er gewonnen van Valencia maar de laatste wedstrijd werd toch nog verloren van PSG. Valencia wist 2x van PSG te winnen en eindigden op een verdienstelijke 2e plaats.
1) Tottenham Hotspur 4 – 9
2) Valencia 4 – 6
3) PSG 4 – 3

Op pupillenveld 1 speelden JO12-2/JO11-1/JO10-1, hierbij ook de grote verrassing van de laatste seizoenen. RB Leipzig doet het momenteel erg goed en dat was vandaag ook weer goed te zien, 1x werd er gelijk gespeeld tegen Manchester City maar de andere partijen werden in winst omgezet.
1) RB Leipzig 4 – 10
2) Manchester City 4 – 7
3) Atlético Madrid 4 – 0

In de poule van JO10-2/JO9-1/JO9-2 werden er eerst 3 poulewedstrijden en de verschillen waren erg klein, uiteindelijk speelden Napoli en Borussia Dortmund om de 3e en 4e plaats, dit werd een nipte 2-3 overwinning voor Napoli. In de finale wist meervoudig Championsleague winnaar met 2-1 te winnen van Chelsea.
1) Real Madrid
2) Chelsea
3) Napoli
4) Borussia Dortmund

Liverpool, Bayern Munchen, Barcelona en Juventus maakten er een grote happening van in de poule van JO8 en JO7. Vele spannende momenten en prachtige doelpunten waren er te zien, erg jammer was het dan ook dat er hierbij geen publiek aanwezig kon zijn. Wat de spelers lieten zien beloofd echter veel goeds voor de toekomst!
Heel bijzonder was het feit dat alle teams gelijk eindigden, alle spelers waren dus winnaar!!
De middag begon met veel regen maar halverwege kwam het zonnetje en was het heerlijk voetbalweer. De deelnemende teams spelen momenteel in de Europaleague en lieten zien dat ze hier niet voor niets in spelen.

JO17-1/JO17-2/JO15-1 waren aardig aan elkaar gewaagd en het bleef spannend tot het laatste moment, de beslissing viel pas in de laatste wedstrijd. Benfica wist in een onderling treffen met AC Milan te winnen waardoor ze 1e werden. Arsenal begon goed maar de laatste 2 wedstrijden waren de krachten weg en was er een duidelijk verlies.
1) Benfica 4 – 7
2) AC Milan 4 – 6
3) Arsenal 4 – 4

In de poule van JO15-2/JO15-3 lee Bayern Leverkusen net iets te goed voor Sevilla en Manchester United, maar na de eerste 2 wedstrijden met 1-0 te winnen eindigde de 3e wedstrijd in 0-0 en werd er daarna verrassend verloren van Manchester United.
De wedstrijd tussen Sevilla en Manchester United eindigde tenslotte in 1-0 en daardoor werd Sevilla alsnog 1e.
1) Sevilla 4 – 7 (5 – 1)
2) Leverkusen 4 – 7 (3 – 2)
3) Man United 4 – 3

Hierbij willen we de organisatie, scheidsrechters, leiders en spelers bedanken voor een zeer geslaagde dag.
We wensen jullie allemaal fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een gezond & sportief 2021!

Gelezen: 189 keer Laatst aangepast op zaterdag 19 december 2020 15:32