Marcel van Duijn voor 2 jaar naar WFB

Marcel van Duijn voor 2 jaar naar WFB

Vanaf het komende seizoen is Marcel van Duijn de nieuwe hoofdtrainer van vv WFB. De trainer volgt hiermee Arie Horstink op bij de zaterdag 4de klasser. Hij maakt daarmee de overstap van SC Feyenoord 2 naar de meest westelijke club op Goeree-Overflakkee.

foto nieuwe trainer 2

Marcel van Duijn in vogelvlucht.

foto nieuwe trainer 3

Door verandering van werkzaamheden in mijn maatschappelijke carrière, was een langer verblijf bij Feyenoord niet mogelijk. Per 1 februari word ik docent binnen een gesloten justitiële instelling. Na uitgebreide gesprekken vond ik bij WFB een realistische ambitie om de club weer op de kaart te zetten. De clubmensen en spelers die ik gesproken heb zijn zeer gemotiveerd om een actieve rol in te nemen , volgens van Duijn

De in Zeeland woonachtige Marcel van Duijn werd in het verleden als trainer van Quick Boys 2 algeheel Nederlands kampioen van de reserve klasse. Daarnaast was hij hoofdtrainer bij o.a. IJVV De Zwervers, Schipluiden, MZC’11(Zierikzee), Veere Zeelandia Middelburg en dus ook bij SC Feyenoord 2.

We zijn blij dat  van Duijn voor minimaal 2 jaar bij onze club heeft getekend. Er is veel werk te verzetten bij onze jonge selectie. Het is voor WFB belangrijk dat de nieuwe trainer voetbal ervaring, trainers ervaring, en veel affiniteit van jonge voetballers meebrengt. Wij zien in Marcel van Duijn de juiste trainer voor WFB  om het niveau van onze selectie verder door  te ontwikkelen, aldus Arnold Breen, bestuurslid voetbaltechnische zaken.