Buitengewone algemene ledenvergadering 29 januari

Buitengewone algemene ledenvergadering 29 januari

Beste leden,

Op vrijdag 29 januari 2021 willen wij een buitengewone algemene vergadering organiseren. Het enige onderwerp van de vergadering zal de vacante positie van penningmeester zijn. Als bestuur menen wij een geschikte kandidaat te hebben gevonden in de persoon van Nordin Chara. Hij is sinds 2018 lid van v.v.WFB en op dit moment is hij trainer van de JO11-1.

Tijdens deze vergadering willen wij de kandidatuur van Nordin voorleggen aan de leden. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vergadering zal door omstandigheden online worden georganiseerd. Als u heeft aangegeven aanwezig te willen zijn, krijgt u een link toegestuurd. Het begint om 19:00.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van v.v.WFB

Edwin Lokker

Agenda buitengewone algemene vergadering 29 januari 2021 om 19.00 uur