WFB verlengt contract met hoofd opleiding Ton Rekelhof
(1 Stem)

WFB verlengt contract met hoofd opleiding Ton Rekelhof

“Wij willen graag continuïteit in de organisatie‘’, zegt bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Jeugd Johan Westhoeve. “Met Ton hebben we iemand in huis die al tientallen jaren ervaring heeft op voetbalgebied. Zowel de jeugdcommissie als de jeugdtrainers zijn tevreden over de werkwijze van hem. Hij kent de cultuur binnen de club en zijn enthousiasme is aanstekelijk voor de jeugdtrainers. Namens het bestuur hebben we daarom besloten om het contract met Ton te verlengen.”Ton Rekelhof is ook de komende jaren werkzaam voor WFB. De uit Amsterdam afkomstige Rekelhof (59) beschikt over een overeenkomst van 2 jaar en moet voor continuïteit in de organisatie van WFB blijven zorgen op het gebied van het technisch beleid bij de jeugd. Ton Rekelhof keerde in 2019 terug bij WFB, de club waar hij tussen 2011 en 2014 onder meer hoofd jeugdopleiding en hoofdtrainer was.

Gelezen: 216 keer Laatst aangepast op zaterdag 16 januari 2021 14:54