Presentje
(1 Stem)

Presentje

Namens de hele vereniging willen wij onze vrijwilligers bedanken. Een club als v.v.WFB kan niet zonder zijn vrijwilligers en de laatste maanden is het ook niet altijd leuk geweest om vrijwilliger te zijn. Om er één voorbeeld uit te pikken, zonder al die anderen te kort te doen: velen van jullie hebben bijvoorbeeld trainingen verzorgd, zonder dat je uit kan kijken naar de volgende wedstrijd. Toch is iedereen, in wat voor functie dan ook, zich in blijven zetten voor v.v.WFB en daar willen we niet aan voorbij gaan. Daarom krijgen jullie deze prachtige handdoek met het logo van v.v.WFB er in verwerkt. De eerste daarvan is zaterdag al uitgereikt en mocht je de handdoek nog niet hebben ontvangen, dan zal deze zo snel mogelijk aan je worden overhandigd!

Gelezen: 223 keer Laatst aangepast op maandag 26 april 2021 15:45