Mededeling van het bestuur.

Mededeling van het bestuur.

Beste leden,

Afgelopen vrijdag zijn er, zoals iedereen wellicht al mee heeft gekregen, versoepelingen aangekondigd. Deze gaan in vanaf zaterdag 5 juni 2021. Door deze versoepelingen zijn wedstrijden bij de jeugd weer toegestaan. Ook op v.v.WFB worden de eerste wedstrijden aankomende zaterdag gespeeld. Hier zijn wij ontzettend blij mee! De bal rolt weer! Als je nog niets hebt gehoord of twijfelt of er voor jou een wedstrijd is georganiseerd, vraag dit dan even na bij je trainer, kijk op de weekbrief op de site of kijk op de applicatie van Voetbal.nl. Voor alle wedstrijden geldt nog wel dat er geen publiek bij aanwezig mag zijn.

Daarnaast mag er vanaf aankomende zaterdag weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de douches. Dit geldt zowel voor de senioren als voor de jeugd. We gaan ervan uit, dat iedereen hier zo verstandig mogelijk mee omgaat.

Tot slot gaat de kantine vanaf zaterdag weer open. Ook hierbij zijn de maatregelen van de overheid nog van kracht. Er mogen maximaal vier mensen aan één tafel zitten en de 1,5-meterregel dient te worden gerespecteerd. Tevens moeten bewegingen op het terras tot een minimum beperkt blijven. Als er dus geen stoel meer vrij is, is er bij deze het vriendelijke verzoek om ergens anders heen te gaan. Vanaf half 5 (16.30 uur) wordt er niets meer geschonken en om 5 uur (17.00 uur) wordt de kantine gesloten. Op deze manier denken we het terrasbezoek op een veilige manier mogelijk te kunnen maken en zo voldoen we ook aan de maatregelen en regels die er door de overheid zijn gesteld.

Wij hebben er naar uitgekeken en gaan ervan uit dat het een mooie voetbalzaterdag wordt. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van v.v.WFB

Edwin