WFB heeft de technische staf bijna rond, keeperstrainer ontbreekt nog
(0 stemmen)

WFB heeft de technische staf bijna rond, keeperstrainer ontbreekt nog

Afgelopen corona-maanden heeft WFB benut om de technische en medische staf rondom de selectie bezet te krijgen. Dat is goed gelukt. Zowel het eerste elftal als het tweede elftal heeft een sterk bezette begeleiding. Echter ontbreekt er nog 1 schakel en dat is een enthousiaste keeperstrainer. We hebben komend seizoen 3 keepers in onze selectie opgenomen. Daarnaast zijn er komend seizoen 2 zeer getalenteerde jeugdkeepers in JO 19 en JO 17 die we al graag bij de selectie keeperstraining willen betrekken. 

We zoeken een keeperstrainer die het liefst op dinsdag avond beschikbaar is (donderdag is eventueel bespreekbaar) en eventueel op de zaterdag om de keepers aan het werk te zien om zo de ontwikkelpunten in de trainingen te kunnen oppakken. Trainers diploma's is een pre maar geen vereiste.

Ben jij of weet jij iemand die onze 5 getalenteerde keepers nog beter kan maken? En maak jij daarmee onze technische staf daarmee helemaal compleet? Reageer dan naar Arnold Breen (0634001071 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelezen: 280 keer