Mededeling van het bestuur 24-06-21
(1 Stem)

Mededeling van het bestuur 24-06-21

Beste leden,

Nu het einde van het seizoen nadert, willen we jullie via deze weg nog even over een aantal zaken informeren. Allereerst de versoepelingen van het kabinet. Vanaf 26 juni 2021 is er weer publiek toegestaan bij de wedstrijden. Ook is de kantine langer geopend. We sluiten op zaterdag vanaf nu om 19.00 uur.

Ten tweede is er zaterdag 3 juli 2021 een evenement georganiseerd voor de jeugd ter afsluiting van het seizoen. We sluiten het seizoen af met boarding voetbal en een heuse buikschuifbaan. Hoe laat je als team wordt verwacht op Sportpark De Kruse kun je vinden op de site of even navragen bij je trainer.

Tot slot volgt er nog update over de velden. Op 19 april 2021 zijn jullie geïnformeerd over aanstaande renovaties van de velden. Die renovaties zijn in volle gang. Op veld 2 wordt nu beregening geïnstalleerd en veld 3 wordt omgevormd tot lavaveld. Deze velden zullen bij gunstige omstandigheden medio augustus weer bespeelbaar zijn.

Het seizoen zit er bijna op. Het is niet helemaal het seizoen geworden waar we op hadden gehoopt. Desalniettemin heeft iedereen het beste ervan willen maken en daarvoor willen we jullie bedanken. Vrijwilligers, sponsoren, spelers en supporters heel erg bedankt voor jullie inzet en hopelijk zien we elkaar volgend seizoen weer!

Met vriendelijk groet,

Namens het bestuur van v.v.WFB

Edwin

Gelezen: 272 keer Laatst aangepast op vrijdag 25 juni 2021 10:43