Ledenvergadering supportersvereniging Vrienden van WFB

Ledenvergadering supportersvereniging Vrienden van WFB

Beste sportvrienden,
De jaarlijkse algemene ledenvergadering zal dit jaar plaats vinden op vrijdag 22 oktober 2021 om 20.00 uur in de kantine op Sportpark De Kruse.
De agenda voor de vergadering tref je als bijlage bij deze uitnodiging. Voor punt 4 van de agenda vragen wij jullie extra aandacht. Dit zal een nieuwe opzet zijn om een vaste jaarlijkse bijdrage aan WFB te geven. We hopen dat we hier tijdens de vergadering jullie steun voor krijgen.

Agenda ledenvergadering supportersvereniging “Vrienden van W.F.B.”
2. Verslag secretaris
3. Verslag penningmeester
4. Voorstel besteding contributiegelden
Toelichting punt 4.
De supportersclub is opgericht met als doel WFB financieel te ondersteunen. Door de jaren heen hebben we dat gedaan door nieuwe spullen aan te schaffen. Bijvoorbeeld scheidsrechters kleding, ballen, dug-out, meubilair nieuwe bestuurskamer, bosmaaier, bladblazer, doelen etc.
De waarde van deze ondersteuning varieerden per jaar. Voor WFB is het aantrekkelijker dat ze per jaar weten wat ze van ons kunnen verwachten. Ze kunnen hier dan met de begroting rekening mee houden. Ook voor de supportersclub is het fijn om te weten wat we per jaar aan WFB gaan schenken. We weten dan zelf wat we overhouden en kunnen per jaar bekijken hoe we dat besteden.
Daarom hebben we het volgende plan :
Voor de komende 5 jaar gaat de supportersclub 40% van het contributie geld rechtstreeks aan WFB schenken wat neer komt op € 3000,-- per jaar. Tevens hebben we ons voor 5 jaar vastgelegd als hoofdsponsor van de jeugd sportdag. De bijdrage hiervan is € 1.250,-- per sportdag. In vijf jaar tijd gaan we WFB een bedrag van € 21.250,-- geven.

Wij nodigen jou en je partner uit om aanwezig te zijn bij de vergadering. Na afloop van de vergadering willen we gezellig even napraten onder het genot van een hapje en een drankje.
We hopen velen van jullie te zien op onze ledenvergadering.

Met vriendelijk groet,
Jasper, Rini, Marco