Even voorstellen...Julia Bezuijen
(1 Stem)

Even voorstellen...Julia Bezuijen

Vrijdag 5 november 2021 staat de jaarlijkse algemene ledenvergadering gepland. Hiervoor kunt u zich nog steeds aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zoals is aangekondigd, in het bericht van 19 april 2021, zal Julia Bezuijen door het bestuur worden voorgedragen voor de positie van bestuurslid ‘communicatie’. In de tussentijd heeft Julia al meegelopen om te kijken of de functie haar bevalt. Toch zal ze nog niet voor iedereen een bekend gezicht zijn en daarom stellen wij haar graag aan u voor…

Julia, vertel eens. Wie ben je?

Ik ben Julia Bezuijen, 22 jaar oud en ik woon in Ouddorp. Voor een deel van de leden zal ik daardoor een bekend gezicht zijn, maar dat kan ook komen door mijn jaren bij Jumbo Sperling.

Op 5 november 2021 word je door het bestuur voorgedragen als bestuurslid communicatie. Zelf heb je in Den Haag Communicatie gestudeerd en je werkt nu bij WebNL. Kun je daar iets meer over vertellen?

In 2017 ben ik begonnen met mijn studie communicatie in Den Haag. Daar heb ik ook vier jaar gewoond en verschillende stages gedaan, waaronder een stage in de evenementenbranche. Vorige zomer ben ik afgestudeerd en heb ik de groengele stad weer ingeruild voor Ouddorp. Inmiddels heb ik ook een baan om de hoek. Ik werk bij WebNL als online marketeer. Daar houd ik me bezig met alles rondom marketing. Zo helpen we bedrijven om de eigen gestelde doelen te halen. En dat wil ik nu ook graag gaan doen voor WFB.

Je vertelde zojuist over je functie bij WebNL. Kun je uitleggen op welke manier dat raakvlakken heeft met de functie van bestuurslid communicatie bij WFB?

Ook bij een vereniging draait alles om communicatie, want je hebt natuurlijk met verschillende partijen te maken. Als die communicatie niet goed verloopt, wordt niemand daar gelukkiger van en dat is waar een bestuurslid communicatie om de hoek komt kijken. Als marketeer ben ik onder andere veel bezig met het creëren van content in de breedste zin van het woord. Die kennis wil ik delen voor de website en social media van WFB. Dat is vooral de communicatie naar buiten toe, maar ik ga natuurlijk ook meehelpen met de interne communicatie voor een goede samenwerking tussen bestuur, commissies, spelers en vrijwilligers.

Julia2

Stel, je wordt gekozen als bestuurslid. Welke doelen wil je dan verwezenlijkt hebben aan het einde van je termijn?

Ik wil mijn periode als bestuurslid beginnen bij het helpen opzetten van een nieuwe website. Daarna ga ik kijken naar de kansen die er liggen op het gebied van social media. Via die wegen kunnen we de communicatie, zowel intern als extern, verbeteren. Het mooiste doel voor mij zou zijn om WFB, met behulp van communicatie en PR (public relations, red.), nog beter op de kaart te zetten.

Tot slot: we hebben de archieven even geraadpleegd, maar we hebben niks terug kunnen vinden over enig voetbalverleden. Kunnen we je ooit op de kicksen verwachten op Sportpark De Kruse?

Nee. Helaas kan ik dat antwoord ook niet mooier maken dan het is. Dit betekent overigens niet dat ik altijd stil zit, want ik trek wekelijks m’n bokshandschoenen aan. Die sportersmentaliteit zit er dus zeker wel in.