Meld je aan voor glasvezel via WFB en steun de club

Meld je aan voor glasvezel via WFB en steun de club

Wil je een razendsnelle internetverbinding én v.v. WFB steunen? De komst van glasvezel is een belangrijke stap naar een stabiele en betaalbare internetverbinding. Het is nu ook op Goeree-Overflakkee mogelijk om je aan te melden voor glasvezel bij Delta of Caiway. Zij hebben speciaal voor ons een mooie actie om de club te steunen: ieder aanmelding bij Delta of Caiway voor glasvezel levert WFB €50 op!

Over glasvezel op Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee is een glasvezel-vraagbundeling gestart door Delta Fiber Netwerk. Inwoners kunnen zich tot 10 november aanmelden. Heeft 35% van de huishoudens zich aangemeld? Dan zal Delta Fiber Netwerk overgaan tot het aanleggen van glasvezel. Meld je je voor 10 november aan, dan is de aanleg gratis!

Wat biedt glasvezel?

• Razendsnel internet, haarscherp beeld en kraakheldere telefonie.
  • Met z’n allen tegelijk online.
  • De internetsnelheid krijgen die wordt beloofd.
  • Hoogst haalbare internetsnelheid.
  • 5G-proof; dus niet storingsgevoelig.
  • Even snel up- als downloaden.
  • Hogere kwaliteit voor minder geld.

In samenwerking met onze sponsor WireNet vind je op glasvezel.wirenet.nl antwoord op de meest gestelde vragen over glasvezel. Op deze website kun je meteen aanmelden voor glasvezel bij Delta of Caiway, hiermee steun je direct de club! WFB krijgt €50 per aanmelding en jij krijgt €25 korting.

Persoonlijk advies op WFB

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Kom dan langs tijdens een van de informatieavonden op WFB. De adviseurs van Wirenet helpen je graag om je vragen te beantwoorden of je inschrijving te verwerken. Ook voor hulp bij de installatie of het overzetten staan ze voor je klaar. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek op:

• Donderdag 14 oktober van 18.00 - 20.00
  • Zaterdag 23 oktober van 10.00 - 12.00
  • Donderdag 28 oktober 18.00 - 20.00
  • Zaterdag 6 november 10.00 - 12.00

Let op: meld je voor 10 november aan om mee te doen met de actie.