Wedstrijdnieuws
zondag 07 maart 2021 22:55

Foto's jeugdvoetbal

Geschreven door

Zaterdag 6 maart werd er een klein toernooitje afgewerkt door de jeugd. Hier zijn enkele foto's.

donderdag 04 maart 2021 14:47

Toernooi overzicht 2021

Geschreven door

Het is allemaal erg onzeker en er bestaat een grote kans dat alle moeite vergeefs is geweest, maar desondanks staan er toch thuis- en uittoernooien gepland voor mei en juni.

overzicht toernooien 2021 1

maandag 05 oktober 2020 14:55

WFB1 Uitslagen en standen

Geschreven door

Volgende wedstrijd

 

Uitslagen

 

Stand

 

zondag 04 oktober 2020 15:18

Wedstrijdverslag WFB 1 - DVV'09 1 (3-10-20)

Geschreven door

WFB 1 lijdt onnodige nederlaag tegen DVV’09

Op zaterdag 03-10-2020 was DVV’09 te gast op Sportpark de Kruse in Ouddorp. De wedstrijd moest helaas zonder publiek worden gespeeld i.v.m. de corona maatregelen.

Om half 3 werd de wedstrijd in de stromende regen in gang gefloten door scheidsrechter van Diest. WFB zette de defensie van DVV’09 direct onder druk, maar meer als twee ingooien leverde dit niet op. Bij de eerste aanval van DVV’09 was het wel direct raak. Max Wegereef wist een voorzet weg te stompen, maar de bal belandde precies in de voeten van een DVV-aanvaller en deze schoot de 0 – 1 binnen. Een prima voorzet van WFB werd goed verwerkt door de keeper van DVV’09. Deze was even later wel kansloos na een prima actie van Rowan Breen en kwam WFB dus snel weer gelijk. Max Wegereef greep goed in op een voorzet van DVV’09. De keeper van DVV’09 was een fractie eerder bij de bal dan Stefan Nagtegaal, nadat deze in de diepte was gestuurd. Rowan Breen dreigde gevaarlijk te worden. Helaas stond hij een paar millimeter buitenspel. Na een slimme pass van Lars van Lenten werd een schot van Rowan Breen gestuit door de keeper van DVV’09. Deze keeper wist ook door goed uit de goal te komen en met een perfecte sliding wederom een kansrijke situatie voor WFB te voorkomen. WFB was op dat moment veel sterker en verdiende een voorsprong. Een voorzet van Stefan Nagtegaal vanaf de rechterkant mistte precisie. Na een snelle combinatie van een aantal

WFB-ers werd het schot van Brian Westhoeve gered door de keeper van DVV’09. DVV’09 was kansrijk toen de bal na een vrije trap het hoofd van een aanvaller schampte en de bal naast ging. Na een half uur spelen kwam DV’09 onverwachts weer op voorsprong toen de verdediging van WFB zich veel te gemakkelijk liet uitspelen en een aanvaller geen moeite had de 1 – 2 binnen te schieten. Daarna volgde er een rommelige fase. DVV’09 werd nog een keer gevaarlijk toen een voorzet vanaf de achterlijn niet bij de aanvallers belandde. Na een voorzet vanaf de linkerkant legde Simon Bremer de bal terug op Sjors de Bakker. Diens schot werd geblokt door een verdediger. De keeper van DVV’09 voorkwam een doelpunt van Rowan Breen door de bal met de voeten weg te werken. Een aanvaller van DVV’09 mistte een grote kans door de bal van dichtbij over te schieten. Een schot van Rowan ging naast het doel doordat deze nog werd beroerd door een verdediger van DVV’09. In de laatste minuut van de eerste helft kwam DVV’09 zelfs op een 1 – 3 voorsprong toen Max Wegereef zich verkeek op een schuivertje.

DVV’09 ging dus de rust in met een comfortabele voorsprong. Gezien het spel en de kansen had een gelijke stand een betere afspiegeling van de verhouding in het veld hebben weergegeven.

WFB kreeg de eerste kans in de tweede helft toen de keeper van DVV’09 moeite had met een harde vrije trap van Mathijs Blonk. Er was echter geen aanvaller van WFB in de buurt om hiervan te profiteren. DVV’09 claimde een penalty toen een speler neerging in het 16-meter gebied, maar scheidsrechter van Diest vond het niets. DVV’09 kreeg wel wat meer ruimte, omdat WFB volop de aanval zocht. Een schot van DVV’09 ging over. Na een prima snelle aanval van WFB viel in de 58e minuut de aansluitingstreffer. Mathijs Blonk tikte de bal prima door op de opstomende Erik Tanis en diens voorzet werd keurig binnengetikt door Brian Westhoeve. DVV’09 was het even helemaal kwijt. WFB kreeg kans na kans om de gelijkmaker op het score bord te zetten. Eerst kwam Rowan Breen alleen voor de keeper en de laatste kwam als winnaar uit de strijd. Een minuut later kreeg Simon Bremer een grote kans, maar diens schot ging over. Daarna kwam Simon Bremer alleen voor de keeper van DVV’09 te staan na een goede uittrap van Max Wegereef en wederom wist WFB niet te scoren uit deze kansrijke situatie. De scheidsrechter vergat voordeel te geven nadat Simon Bremer met een goede pass Rowan Breen een vrije doorgang naar het doel bezorgde. Er werd echter afgefloten voor de overtreding op Bremer. Weer even later kwam de bal in het strafschopgebied op de hand van een verdediger van DVV’09. Scheidsrechter van Diest floot ook hier niet voor.

Mathijs Blonk draaide zich goed vrij. Het schot ging over het doel. DVV’09 herstelde zich enigszins en kreeg ook weer wat kansjes. Een voorzet vanaf de linkerkant ging voorlangs het doel van WFB. Bij een volgende aanval wist Kevin Groenendijk een kans te voorkomen ten koste van een corner. Simon Bremer hakte de bal slim door in het 16-meter gebied op Rowan Breen. Zijn schot werd ternauwernood geblokt door een verdediger van DVV’09. Een voorzet werd door Rowan Breen naast gekopt. Pascal van Dam ging op snelheid een verdediger voorbij. Zijn voorzet werd verdedigd door een speler van DVV’09. Rowan Breen ging na een goede pass van Sjors de Bakker kansrijk het strafschopgebied in, maar liet zich toen te gemakkelijk vallen. Dit leverde hem een terechte gele kaart op. DVV’09 probeerde het met een afstandsschot nadat een achterbal van WFB niet goed werd genomen, maar het schot mistte kracht. Een volgend schot van de Dirkslanders werd goed gepakt door Max Wegereef. De laatste kans voor WFB kwam uit een vrije trap van Joeri Melissant. De keeper van DVV’09 was wederom attent in deze situatie en bokste de bal weg uit de verdediging.

WFB liep dus tegen een onnodige nederlaag aan. Het had gezien de vele 100% kansen, zeker na de aansluitingstreffer, veel meer verdiend deze middag.

Opstelling WFB: Max Wegereef, Erik Tanis, Niels Breen, Joeri Melissant (Pascal van Dam), Sjors de Bakker, Lars van Lenten (Mathijs Blonk), Bryan Westhoeve, Simon Bremer, Stefan Nagtegaal, Rowan Breen, Kevin Groenendijk

zondag 04 oktober 2020 15:11

Foto's van de wedstrijd WFB 1 - DVV'09 1 (3-10-20)

Geschreven door

Hier zijn foto's van de westrijd WFB 1 - DV'09 1 van zaterdag 3 oktober, uitslag 2 - 3.

zondag 27 september 2020 21:16

Foto's van de wedstrijd Melissant 1 - WFB 1

Geschreven door

Hier zijn foto's van de wedstrijd Melissant 1 - WFB 1 van zaterdag 26 september, uitslag 0 - 6.

zaterdag 26 september 2020 22:41

Wedstrijdverslag Melissant 1 - WFB 1 (26-09-20)

Geschreven door

WFB 1 wint met grote cijfers van Melissant

Op zaterdag 26-09-2020 stond de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Melissant was deze middag de tegenstander.

WFB zette Melissant vanaf de eerste minuut onder druk en dit leverde direct al een kans op toen Simon Bremer de bal uit de kluts in de voeten kreeg. Zijn poging werd verdedigd en ook lukte het Stefan Nagtegaal niet om de bal binnen te schieten. Na een korte corner van Simon Bremer werd het schot van Mathijs Blonk schitterend gered door de keeper van Melissant. Rowan Breen stuurde Erik Tanis weg over de rechterkant, maar deze bal was net te hard om een goede voorzet te kunnen geven. Een vrije trap van Melissant werd gepakt door Max Wegereef. Een schot van Rowan Breen smoorde in de verdediging. Melissant kreeg een grote kans toen Max Wegereef uit zijn doel was en de bal werd voorgezet. Een aanvaller van Melissant raakte de bal totaal verkeerd met zijn hoofd. Na een kwartier spelen bracht Rowan Breen de stand op 0 – 1. Hij schoot de bal uit een korte corner snoeihard achter de keeper van Melissant. Na een voorzet van Erik Tanis redde de keeper op een schot van Rowan Breen. Na een goede actie van Rowan Breen verdiende hij een corner voor WFB. Mathijs Blok nam de corner kort op Sjors de Bakker en diens schot ging naast het doel. De keeper van Melissant voorkwam met een goede redding een doelpunt van Mathijs Blonk. Max Wegereef voorkwam met de vingertoppen een goal voor Melissant na een prima schot. Stefan Nagtegaal speelde zich vrij op de achterlijn, maar de voorzet was net te scherp. Na een snelle aanval van WFB ging het schot van Stefan Nagtegaal naast. Rowan Breen werd in de diepte gestuurd en hij omspeelde de keeper. Zijn schot werd echter door een verdediger van de doellijn gehaald. Na een voorzet kopte een aanvaller van Melissant de bal op het doel van WFB, maar wederom was er een redding van Max Wegereef die deze poging met de benen keerde.  Nadat Lars van Lenten de bal snel doortikte naar Joeri Melissant werd diens voorzet prachtig binnen getikt door Simon Bremer en kwam WFB kort voor de rust op een 0 – 2 voorsprong. De laatste kans van de eerste helft was ook voor WFB. Een schot van Mathijs Blonk werd geblokt door een verdediger en bij de rebound door Simon Bremer werd de bal tot corner verwerkt. De ruststand werd in deze zeer sportieve wedstrijd bereikt met een 0 – 2 tussenstand in het voordeel van WFB. WFB had gezien de meerdere kansen al op een hogere voorsprong kunnen staan, maar Melissant had evengoed een doelpuntje mee kunnen pikken.

WFB begon de tweede helft direct weer aanvallend en schoten van Mathijs Blonk en Lars van Lenten werden geblokt door de verdedigers van Melissant. Een perfecte voorzet van de zijkant kwam voor de voeten van Rowan Breen. Hij raakte de bal niet goed en ging deze uitgelezen kans verloren. Na 10 minuten spelen in de tweede helft wist WFB de score uit te breiden toen Simon Bremer de 0 – 3 scoorde uit een voorzet van Joeri Melissant. Een schot van Melissant verdween naast het doel van WFB. Na een diepe bal was de keeper van Melissant eerder bij de bal dan Simon Bremer. Erik Tanis kreeg de kans uit de rebound, maar zijn schot mistte kracht en richting. Na een goede ingreep van Kevin Groenendijk bij een aanval van Melissant speelde hij de bal in op Rowan Breen. Die speelde zicht goed vrij in het strafschopgebied en schoot de 0 – 4 binnen. De volgende goal kwam op naam van Brian Westhoeve. Na een voorzet van Rowan Breen koos hij zorgvuldig de goede hoek uit en schoof de 0 – 5 op het scorebord. Pascal van Dam ging op snelheid richting het doel, maar zijn vizier stond niet helemaal zuiver en schoot de bal naast. Na een overtreding op Rowan Breen schoot Niels Breen de bal keihard op de vuisten van de keeper. Stefan Nagtegaal schoot de bal uit een voorzet van Pascal van Dam over het doel van Melissant. Na de volgende voorzet van Pascal van Dam wist Rowan Breen wel te scoren en hij bracht de eindstand op 0 – 6.

WFB speelde een prima wedstrijd en was oppermachtig. Er mochten wederom 3 punten en 6 doelpunten worden bijgeschreven. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen DVV ’09.

Opstelling van WFB: Max Wegereef, Erik Tanis (Julian Hameeteman), Niels Breen, Kevin Groenendijk, Joeri Melissant, Stefan Nagtegaal, Lars van Lenten (Brian Westhoeve), Sjors de Bakker, Rowan Breen, Simon Bremer, Mathijs Blonk (Pascal van Dam)

maandag 21 september 2020 12:10

Wedstrijdverslag WFB 1 - FIOS 1 (19-09-20)

Geschreven door

WFB 1 boekt een ruime zege in de eerste competitiewedstrijd

Op 19-09-2020 werd de eerste competitiewedstrijd gespeeld nadat de vorige competitie na de wedstrijd tegen Melissant op 8 maart werd stilgelegd wegens corona.

Deze middag was FIOS de tegenstander. Vorig seizoen had WFB de handen vol gehad aan deze ploeg en werd er met 2 – 2 gelijk gespeeld.

Om half drie floot scheidsrechter Paping onder een stralende zon voor het begin van de wedstrijd. De eerste doelpoging was van WFB toen Mathijs Blonk de bal over het doel van FIOS schoot. Daarna kwam WFB goed weg toen de bal na een misverstand tegen de paal rolde. Na een voorzet van Joeri Melissant vanaf de linkerkant schoot Rowan Breen de bal naast. Na 12 minuten spelen kwam WFB op een 1 – 0 voorsprong toen Jorg Moerkerk de bal bekeken binnenschoot, nadat Simon Bremer de bal op hem had teruggelegd. Bij een volgende poging van Jorg Moerkerk werd de bal geblokt door een verdediger van FIOS. Stefan Nagtegaal kon de bal niet de goede richting geven en deze bal ging naast. Een vrije trap van FIOS verdween naast het doel van Eduard van Dam. WFB kwam nog een keer in de problemen toen de doelman van WFB zich bijna verkeek op een hoge stuiterbal. De bal werd uiteindelijk weggewerkt uit de verdediging van WFB. Nadat er bijna een half uur was gespeeld liet de keeper van FIOS de bal los na een schot van Rowan Breen en Simon Bremer was er als de kippen bij om de 2 – 0  binnen te schieten. FIOS probeerde het af en toe met een uitbraak en Martijn van Wijk wist zo’n gevaarlijke uitbraak onschadelijk te maken. Een poging van Rowan Breen na een voorzet van Joeri Melissant mislukte. Een schot van FIOS verdween over het doel van WFB. WFB kwam op

3 – 0 toen Rowan Breen zich op wilskracht door de verdediging van FIOS worstelde en de bal keurig binnen schoot. Even later schoot Rowan Breen de bal over het doel. Met nog een paar minuten te spelen in de eerste helft greep Joeri Melissant goed in bij een aanval van FIOS en hij zette daarmee direct Rowan Breen vrij voor het doel van FIOS. Ook deze bal rondde hij prima af en hij zorgde ervoor dat WFB ging rusten met een comfortabele 4 – 0 voorsprong. De goed spelende Jorg Moerkerk raakte geblesseerd en moest na de rust worden vervangen.

In de tweede helft was het weer snel raak. Rowan Breen zette voor en de bal werd slecht uitverdedigd door FIOS. De bal kwam bij Simon Bremer en hij schoot de 5  - 0 van dichtbij op het scorebord. Een voorzet vanaf de rechterkant was net niet nauwkeurig genoeg om Simon Bremer in stelling te brengen. Martijn van Wijk onderbrak een aanval van FIOS ten koste van een corner. Na een combinatie tussen Brian Westhoeve en Rowan Breen schoot de laatstgenoemde de bal net naast. Een voorzet van Joeri Melissant werd gered door de keeper. Ook pakte deze een voorzet van Erik Tanis. Een schot van Niels Breen ging over het doel. Na een aanval over een aantal schijven smoorde de doelpoging van Brian Westhoeve in de verdediging van FIOS. WFB kwam in kansrijke positie toen Simon Bremer en Bjorn Pape vrij voor het doel kwam te staan. Zij werden echter niet aangespeeld en ging er een kans verloren. Een kopdoelpunt van Simon Bremer werd afgekeurd wegens buitenspel. 10 minuten voor tijd kon scheidsrechter Paping niet anders dan de rode kaart trekken voor een speler van FIOS na een te harde overtreding. Na een goede actie van Bjorn Pape werd zijn schot geblokt door een verdediger. Na een goede voorzet van Stefan Nagtegaal werd Mathijs Blonk omver gelopen door de keeper van FIOS en kreeg WFB een penalty. Simon Bremer schoot de pingel onberispelijk binnen en zo kwam de stand op 6 – 0. Nadat Simon Bremer de paal nog een keer raakte floot de goed leidende scheidsrechter Paping voor het einde van de wedstrijd. Eigenlijk was er alleen in het eerste kwartier sprake van een wedstrijd, want in het vervolg was WFB veel sterker dan de ploeg uit Achthuizen. Een goed begin dus voor WFB met 3 punten en 6 doelpunten voor en 0 doelpunten tegen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Melissant op het programma.

Opstelling WFB: Eduard van Dam, Erik Tanis, Martijn van Wijk, Niels Breen, Joeri Melissant, Gijsbert van Estrik (Kevin Groenendijk), Stefan Nagtegaal, Jorg Moerkerk (Brian Westhoeve), Simon Bremer, Mathijs Blonk, Rowan Breen (Björn Pape)

maandag 21 september 2020 12:07

Foto's van de wedstrijd WFB 1 - FIOS1

Geschreven door

Hier zijn foto's van de wedstrijd WFB 1 - FIOS 1 van zaterdag 19 september, uitslag 6 - 0.

maandag 21 september 2020 12:04

Foto's van de wedstrijd WFB JO15-1-Kethel-Spaland JO15-1

Geschreven door

Hier zijn foto's van de wedstrijd WFB JO15-1-Kethel-Spaland JO15-1 van zaterdag 19 september, uitslag 4 - 0.

Pagina 1 van 20