Informatieboekje 2021-2022

Nieuwe Webshop

We hebben een nieuwe webshop. https://vvwfb.nl/index.php/webshop

Standaard bereikbaar via het menu.

WebshopWFB

 

 

Presentje

Namens de hele vereniging willen wij onze vrijwilligers bedanken. Een club als v.v.WFB kan niet zonder zijn vrijwilligers en de laatste maanden is het ook niet altijd leuk geweest om vrijwilliger te zijn. Om er één voorbeeld uit te pikken, zonder al die anderen te kort te doen: velen van jullie hebben bijvoorbeeld trainingen verzorgd, zonder dat je uit kan kijken naar de volgende wedstrijd. Toch is iedereen, in wat voor functie dan ook, zich in blijven zetten voor v.v.WFB en daar willen we niet aan voorbij gaan. Daarom krijgen jullie deze prachtige handdoek met het logo van v.v.WFB er in verwerkt. De eerste daarvan is zaterdag al uitgereikt en mocht je de handdoek nog niet hebben ontvangen, dan zal deze zo snel mogelijk aan je worden overhandigd!

WFB1 Uitslagen en standen

Volgende wedstrijd

 

Uitslagen

 

Stand

 

John Boham nieuwe trainer 2e elftal WFB

Het 2e elftal van WFB staat met ingang van seizoen 2020/2021 onder leiding van John Boham

In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het tweede elftal was de oudddorpse voetbalvereniging op zoek naar trainer die veel ervaring had met het trainen en inpassen van jeugd in de selectie.
Uiteindelijk is men tot overeenstemming gekomen John Boham.

De hellevoetse oefenmeester heeft in het verleden al veel ervaring met het werken met jeugd selectieteams uitalle leeftijdscategorieen en heeft gewerkt bij grote regionale clubs zoals Nieuwenhoorn, Brielle en De Jonge Spartaan.

Het komende seizoen gaat hij zich voornamelijk bezig houden met het verjongen van de selectie en de jeugdige spelers begeleiden in de stap naar het 1e elftal van trainer Arie Horstink.
Beiden trainers zijn geen onbekenden van elkaar en delen in hoofdlijnen dezelfde voetbal visie.

WFB is zeer content met de aanstelling van John Boham en wenst hem alvast van harte welkom op sportpark De Kruse in Ouddorp 

Bestuursmededeling rondom trainingen

Nu het kabinet heeft besloten dat jeugd sinds 29 april en senioren met ingang van 11 mei weer mogen trainen, heeft de KNVB in samenwerking met NOC*NSF protocollen voor alle sportverenigingen opgesteld. Deze protocollen zijn zichtbaar op onze website. www.vvwfb.nl

Voor WFB verandert er nog niet veel. Op dit moment hebben wij nog steeds alleen de beschikking over Veld 3. Dit veld mag, gezien het groot onderhoud, alleen beperkt belast worden door de jeugd van JO6/7 t/m JO12.

We overwegen om te trainingen voor de oudere jeugd en voor de senioren op te starten in juni en juli. (dus buiten het normale voetbalseizoen) Dit is uiteraard afhankelijk van de gesteldheid van de velden.

Uiteraard moeten we dit eerst qua organisatie afstemmen met de trainers, de vrijwilligers en de gemeente

Zodra hier meer over bekend is zullen we jullie berichten.

Voor nu, tot 01 juni, blijven de regels en protocollen ongewijzigd.

Blijf gezond.


Bestuur vv WFB

Het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB gaat door!

We mogen weer voetballen! En dat betekent dat ook het Feyenoord Soccer Camp bij onze vereniging door kan gaan. Train op 10 en 11 augustusals een Feyenoord-speler en zorg ervoor dat jij fit aan het nieuwe voetbalseizoen begint.

Voorzorgsmaatregelen

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus neemt Feyenoord Soccer Schools maatregelen om het voetbalkamp op een verantwoorde en veilige manier plaats te laten vinden. Hieronder enkele maatregelen die genomen worden:

 • Ouders zijn niet welkom op het sportcomplex, enkel de deelnemende kinderen
 • Kinderen geven geen handen of high fives aan trainers
 • Er wordt geluncht door middel van lunchpakketjes
 • Er wordt geen gebruikgemaakt van kleedkamers

Bij eventuele verandering van de voorschriften van het kabinet, zal Feyenoord Soccer Schools haar beleid hierop aanpassen.

 

Trainen als een Feyenoord-speler

De Feyenoord-trainers hebben voor jou een trainingsprogramma samengesteld waardoor jij je optimaal kunt voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Oefen je skills op verschillende gebieden en train in een splinternieuw tenue van adidas!

Zien wij jou tijdens het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB? Meld je snel aan!

⚽ Doe mee aan het Soccer Camp bij v.v. WFB

⚠ In lijn met de adviezen van het RIVM

✍ Meld je aan: https://bit.ly/3chTPBl

Brief aan leden omtrent Covid-19

Beste Leden, ouders en verzorgers,


We mogen weer starten met de training !! Dit geeft echter wel een verplichting qua organisatie en qua regelgeving. Wij willen jullie graag informeren over de voorzorgs maatregelen bij WFB rondom het corona virus.

De wijzigingen en maatregelen op een rij:

Kabinet Vanaf 28 april jl. is er toestemming van het kabinet om te trainen met de jeugd tot en met 12 jaar. Jeugd tot en met 18 jaar mogen trainen met 1,5 meter afstand.

Gemeente Alle velden (velden 1, 2 en 3; pupillenvelden 1 en 2; trainingsveld) zijn vervroegd in onderhoud genomen. Na overleg met de Gemeente mogen we vanaf 6 Mei veld 3 gaan gebruiken voor de training.

Jeugd WFB t/m JO12 Vanaf 6 mei a.s. start de training voor de jeugd vanaf JO6-7 tot en met JO12. Via de leider krijgen jullie bericht. In de bijlage en op de site staan de trainingstijden en dagen.

Jeugd WFB vanaf JO13 Gezien de strikte regels voor de oudere jeugd (vanaf JO13 t/m JO19), en het feit dat we op dit moment geen veld ter beschikking is, is er besloten dat jullie nog niet kunnen starten met de training. Wij vinden de regels en protocollen te complex om dit controleerbaar te faciliteren.

Maatregelen en documenten Wij hebben een aantal documenten gemaakt waar de voetballers, ouders en trainers zich aan moeten houden. Deze documenten zijn terug te vinden op onze site. Wij verzoeken u vriendelijk kennis te nemen van de inhoud en vragen jullie je te houden aan de opgestelde regels.

✓ Informatie hygiëne algemeen

✓ Informatie jeugdtrainers

✓ Informatie ouders en verzorgers

✓ Informatie voetballers

✓ Indeling veld en trainingstijden

Mochten er verder nieuwe, aangescherpte of gewijzigde maatregelen worden genomen, dan worden deze zo snel als mogelijk met alle leden gedeeld. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij:

Corona-coördinator van de jeugd. Johan Westhoeve 06-81679885

Contactpersoon bestuur Daan Moerkerk 06-20802840

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Jeugdcommissie WFB

Corona trainingen

Buiten veld, langs de lijn/ dug-out

 • Houdt 1,5 meter ruimte langs de lijn (supporters).
 • Houdt 1,5 meter ruimte in de dug-out, evt. kan je stoelen op terras pakken (wel weer terugzetten a.u.b.!).

Trainingen

 • Spelers 1.5 meter afstand houden van de trainers, schud geen handen.
 • Was je handen vooraf je vertrekt van huis.
 • Indien mogelijk kom in je voetbalkleding naar de training.
 • Neem (indien gewenst) je eigen bidon mee & gebruik deze alleen voor jezelf.
 • Er worden trainingen aangeboden voor alle leeftijden.
 • Er zijn niet meer dan twee trainers per team.
 • Eén trainer tegelijkertijd in het materiaalhok.
 • Vriendjes/vriendinnetjes (niet leden) mogen meetrainen (graag wel even doorgeven aan desbetreffende trainer). Dit kan ook door even op deze mail te reageren.
 • Let op! Indien je verkouden bent of er is iemand met koorts in de familie, blijf dan thuis.

We hopen dat we met zijn allen een sportief, gezellig en gezond seizoen tegemoet gaan. We zullen het samen moeten doen. Alvast dank voor uw medewerking!

Corona Kantine

 

Kantine binnen

 • Zoveel als mogelijk rechts lopen;
 • Houdt 1,5 meter afstand: zie leeftijdscategorieën
 • Als je in de kantine verblijft is het verplicht om te zitten. (Behalve als je alleen komt bestellen bij de bar)

Kantine buitenterras

 • Als je op het buitenterras (onder de overkapping) verblijft, is het verplicht om te zitten.

 

Pagina 1 van 8