Kerstverloting WFB

De jaarlijkse “boutmiddag” van WFB kan vanwege Corona helaas niet plaatsvinden. Om de traditie van de “boutmiddag’ in leven te houden gaat de supportersvereniging een kerstverloting houden ten behoeve van WFB. Dit jaar zal er 1 grote verloting plaatsvinden in plaats van de verschillende rondes die we normaal doen. De loten gaan € 1,00 per stuk kosten.

Wat valt er te winnen :

 • Boodschappenmand ter waarde van € 50,--
 • Rollades
 • Kippen
 • Vis
 • Aantal kleine gevulde boodschappen tassen
 • Flessen drank

Bij voldoende deelname zal de prijzenpot worden aangevuld met extra prijzen.

Hoe kun je aan loten komen.

Om contact te vermijden kunnen de loten via Whatsapp besteld worden tot en met 18 december. In het bericht zet je je naam en adres en het aantal loten dat je wilt hebben. Hierna krijg je een Tikkie van ons. Na betaling hiervan krijg je de lotnummers toegestuurd. De gekochte nummers worden op lijsten bijgehouden dus geen paniek als je het bericht met je lot nummers kwijt raakt.

Voor degene die niet via een Tikkie willen of kunnen betalen bestaat er de mogelijkheid om dit op een andere wijze te doen. Neem dan even contact op met Jasper Bezuijen (06-13885567) of Marco van Dam (06-51871741). Zij zullen dan de lotnummers aan je doorgeven en met je afspreken hoe de betaling volgt.

De uitslag

Op zaterdag 19 december 2020 om 16.00 uur zal de uitslag bekend gemaakt worden op de sociale media van WFB. De gewonnen prijzen kunnen maandag 21 december 2020 tussen 16.00 en 18.00 uur worden opgehaald in de kantine van WFB.

Bestel je loten via Whatsapp 06-82976260

Supportersvereniging “Vrienden van WFB”

Sinterklaas is WFB niet vergeten!

❗Goed nieuws❗WFB heeft vanaf Pakjesboot 12 de ☎️-Piet aan de telefoon gehad!

Helaas kan de Sint dit jaar niet bij zijn favoriete club langs komen maar via de Pieten heeft WFB te horen gekregen dat er voor al onze jeugdleden een verrassing uit Spanje onderweg is! ? Helaas konden Sint en zijn Pieten verder nog niets vertellen........?

We wachten het maar af en zien ondanks alles uit naar de komst van de Sint!

Notulen Algemene Ledenvergadering

De notulen van de Algemene Ledenvergadering zijn op te vragen bij Edwin Lokker via de mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aller-aller-allerlaatste kans Grote Clubactie

De aller-aller-allerlaatste kans om je loten voor de Grote Clubactie te kopen is deze week!

Heb je nog geen loten? Koop ze dan nu nog voor €3/p.lot

Hoe? https://lot.clubactie.nl/lot/west-flakkee-boys/westflakkeeboys/276878

Coronaregels vanaf woensdag 14-10-2020

Beste (ouder/verzorger van) WFB-leden,

Onderstaande regels zijn van kracht per woensdag 14 oktober 2020 om 22:00.

Helaas zijn we nog niet van het virus af en ontkomt onze vereniging er niet aan om een aantal regels (overeenkomstig de richtlijnen van de overheid, RIVM, GGD, NOC NSF en KNVB) op te stellen. Deze hebben betrekking op trainingen, wedstrijden en gebruik van faciliteiten.

De regels die opgesteld zijn, hebben betrekking op de jeugdactiviteiten. Voor de senioren geldt dat alle activiteiten zijn afgelast.

Voor alle duidelijkheid nog even de belangrijkste zaken op een rijtje:

 • Blijf thuis en kom niet naar de club als:
 • oJe gezondheidsklachten hebt die gerelateerd kunnen worden aan het coronavirus.
 • oEen huisgenoot ernstig corona gerelateerde klachten heeft.
 • oEen huisgenoot corona heeft.
 • Personen vanaf 18 jaar en personen die niet tot 1 huishouden behoren, houden 1,5 meter afstand.
 • Was of desinfecteer vaak je handen (juist bij aankomst en vertrek).
 • Vermijd drukte.
 • Respecteer en volg de aanwijzingen van de coördinatoren/handhavers.

Parkeerterrein

 • Jeugdleden kunnen gebracht en gehaald op het parkeerterrein. Laat de spelers niet aan hun lot over dat ze moeten wachten.

Bestuurskamer

 • De bestuurskamer is gesloten.

Commissiekamer

 • De commissiekamer is gesloten.

Sportkantine

 • De sportkantine is gesloten.

Kleedkamers

 • De kleedkamers zijn gesloten.
 • Alleen kleedkamer 10 is tijdens de jeugdactiviteiten geopend voor toegang tot de wc en voor incidenten. In deze kleedkamer zijn EHBO-middelen aanwezig.

Materialenhok

 • Het materialenhok wordt geopend door de sleutelhouder van betreffende dag.
 • Maximaal 2 personen tegelijk.

Trainingen:

 • Voor de jeugd tot en met 18 jaar blijven de trainingen gehandhaafd. Dit betekent de teams tot en met JO19. Dus ook jeugdleden ouder 18 jaar! 
 • Minimaal 15 minuten voor aanvang van de training het complex betreden.
 • Uiterlijk 15 minuten na het einde van de training het complex verlaten.
 • Bij de pupillen is het aan de trainer om afspraken met de ouders te maken om de spelers op te vangen bij de ingang.
 • Het huidige trainingsschema is aangepast.
 • De jeugd komt in trainingskleding naar de club.
 • Iedereen moet voor een eigen bidon zorgen.
 • Kleedkamers zijn niet geopend.
 • Douches zijn niet beschikbaar.
 • Het materialenhok wordt geopend door de sleutelhouder van betreffende dag.
 • Trainingsmaterialen zijn beschikbaar. (Iedereen krijgt van de club een eigen hesjes, die de speler na de training mee naar huis neemt en wast na iedere training.)
 • Bij de trainingen mogen teambegeleiders, leden van de jeugdcommissie, leden van voetbaltechnische zaken en verzorgers aanwezig zijn.
 • Ouders/verzorgers en toeschouwers zijn niet welkom bij de trainingen.

Wedstrijden:

 • Er vinden geen competitiewedstrijden plaats.
 • Onderlinge wedstrijden tussen WFB-teams zijn toegestaan en worden georganiseerd door de jeugdcommissie.
 • De regels genoemd bij ‘Trainingen’, gelden ook voor onderlinge wedstrijden.

Coördinatoren

 • Jeugd : Johan Westhoeve M: 06-81679885 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Senioren : Daan Moerkerk M: 06-20802840 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laten we met z’n allen proberen om dit vervelende virus buiten de deur te houden door ons aan deze richtlijnen te houden en te genieten van hetgeen wel mag.

Blijf gezond,

Bestuur en jeugdcommissie v.v. WFB

Weekbrief 8 seizoen 2020-2021, tm 17 oktober.

Weekbrief171020

Voorbeschouwing met Kevin Groenendijk van VV WFB

Via deze link https://voetbaljournaal.com/voetbalnieuws/rijnmond/goeree-overflakkee/voorbeschouwen-met-kevin-groenendijk-van-vv-wfb/kunt u het voetbaljournaal lezen.

Grote clubactie WFB.

Wat een kanjers hebben wij toch op de club rondlopen! ?

Onderstaande spelers hebben al flink wat loten  voor de Grote Clubactie verkocht. Zoals jullie weten ontvangt diegene met de meest verkochte loten ook vanuit de club nog een leuke verrassing! ?

?

1e: Guus Golberdinge

2e: Mike van Heest

3e: Marijn Pape

4e: Yanniek Krijgsman

5e: Lieke de Jong

Mocht je loten online willen aanschaffen dan kan dat natuurlijk ook nog steeds. Gebruik daarvoor deze link:

 https://lot.clubactie.nl/lot/west-flakkee-boys/westflakkeeboys/276878

?⚪

Wedstrijdverslag WFB 1 - DVV'09 1 (3-10-20)

WFB 1 lijdt onnodige nederlaag tegen DVV’09

Op zaterdag 03-10-2020 was DVV’09 te gast op Sportpark de Kruse in Ouddorp. De wedstrijd moest helaas zonder publiek worden gespeeld i.v.m. de corona maatregelen.

Om half 3 werd de wedstrijd in de stromende regen in gang gefloten door scheidsrechter van Diest. WFB zette de defensie van DVV’09 direct onder druk, maar meer als twee ingooien leverde dit niet op. Bij de eerste aanval van DVV’09 was het wel direct raak. Max Wegereef wist een voorzet weg te stompen, maar de bal belandde precies in de voeten van een DVV-aanvaller en deze schoot de 0 – 1 binnen. Een prima voorzet van WFB werd goed verwerkt door de keeper van DVV’09. Deze was even later wel kansloos na een prima actie van Rowan Breen en kwam WFB dus snel weer gelijk. Max Wegereef greep goed in op een voorzet van DVV’09. De keeper van DVV’09 was een fractie eerder bij de bal dan Stefan Nagtegaal, nadat deze in de diepte was gestuurd. Rowan Breen dreigde gevaarlijk te worden. Helaas stond hij een paar millimeter buitenspel. Na een slimme pass van Lars van Lenten werd een schot van Rowan Breen gestuit door de keeper van DVV’09. Deze keeper wist ook door goed uit de goal te komen en met een perfecte sliding wederom een kansrijke situatie voor WFB te voorkomen. WFB was op dat moment veel sterker en verdiende een voorsprong. Een voorzet van Stefan Nagtegaal vanaf de rechterkant mistte precisie. Na een snelle combinatie van een aantal

WFB-ers werd het schot van Brian Westhoeve gered door de keeper van DVV’09. DVV’09 was kansrijk toen de bal na een vrije trap het hoofd van een aanvaller schampte en de bal naast ging. Na een half uur spelen kwam DV’09 onverwachts weer op voorsprong toen de verdediging van WFB zich veel te gemakkelijk liet uitspelen en een aanvaller geen moeite had de 1 – 2 binnen te schieten. Daarna volgde er een rommelige fase. DVV’09 werd nog een keer gevaarlijk toen een voorzet vanaf de achterlijn niet bij de aanvallers belandde. Na een voorzet vanaf de linkerkant legde Simon Bremer de bal terug op Sjors de Bakker. Diens schot werd geblokt door een verdediger. De keeper van DVV’09 voorkwam een doelpunt van Rowan Breen door de bal met de voeten weg te werken. Een aanvaller van DVV’09 mistte een grote kans door de bal van dichtbij over te schieten. Een schot van Rowan ging naast het doel doordat deze nog werd beroerd door een verdediger van DVV’09. In de laatste minuut van de eerste helft kwam DVV’09 zelfs op een 1 – 3 voorsprong toen Max Wegereef zich verkeek op een schuivertje.

DVV’09 ging dus de rust in met een comfortabele voorsprong. Gezien het spel en de kansen had een gelijke stand een betere afspiegeling van de verhouding in het veld hebben weergegeven.

WFB kreeg de eerste kans in de tweede helft toen de keeper van DVV’09 moeite had met een harde vrije trap van Mathijs Blonk. Er was echter geen aanvaller van WFB in de buurt om hiervan te profiteren. DVV’09 claimde een penalty toen een speler neerging in het 16-meter gebied, maar scheidsrechter van Diest vond het niets. DVV’09 kreeg wel wat meer ruimte, omdat WFB volop de aanval zocht. Een schot van DVV’09 ging over. Na een prima snelle aanval van WFB viel in de 58e minuut de aansluitingstreffer. Mathijs Blonk tikte de bal prima door op de opstomende Erik Tanis en diens voorzet werd keurig binnengetikt door Brian Westhoeve. DVV’09 was het even helemaal kwijt. WFB kreeg kans na kans om de gelijkmaker op het score bord te zetten. Eerst kwam Rowan Breen alleen voor de keeper en de laatste kwam als winnaar uit de strijd. Een minuut later kreeg Simon Bremer een grote kans, maar diens schot ging over. Daarna kwam Simon Bremer alleen voor de keeper van DVV’09 te staan na een goede uittrap van Max Wegereef en wederom wist WFB niet te scoren uit deze kansrijke situatie. De scheidsrechter vergat voordeel te geven nadat Simon Bremer met een goede pass Rowan Breen een vrije doorgang naar het doel bezorgde. Er werd echter afgefloten voor de overtreding op Bremer. Weer even later kwam de bal in het strafschopgebied op de hand van een verdediger van DVV’09. Scheidsrechter van Diest floot ook hier niet voor.

Mathijs Blonk draaide zich goed vrij. Het schot ging over het doel. DVV’09 herstelde zich enigszins en kreeg ook weer wat kansjes. Een voorzet vanaf de linkerkant ging voorlangs het doel van WFB. Bij een volgende aanval wist Kevin Groenendijk een kans te voorkomen ten koste van een corner. Simon Bremer hakte de bal slim door in het 16-meter gebied op Rowan Breen. Zijn schot werd ternauwernood geblokt door een verdediger van DVV’09. Een voorzet werd door Rowan Breen naast gekopt. Pascal van Dam ging op snelheid een verdediger voorbij. Zijn voorzet werd verdedigd door een speler van DVV’09. Rowan Breen ging na een goede pass van Sjors de Bakker kansrijk het strafschopgebied in, maar liet zich toen te gemakkelijk vallen. Dit leverde hem een terechte gele kaart op. DVV’09 probeerde het met een afstandsschot nadat een achterbal van WFB niet goed werd genomen, maar het schot mistte kracht. Een volgend schot van de Dirkslanders werd goed gepakt door Max Wegereef. De laatste kans voor WFB kwam uit een vrije trap van Joeri Melissant. De keeper van DVV’09 was wederom attent in deze situatie en bokste de bal weg uit de verdediging.

WFB liep dus tegen een onnodige nederlaag aan. Het had gezien de vele 100% kansen, zeker na de aansluitingstreffer, veel meer verdiend deze middag.

Opstelling WFB: Max Wegereef, Erik Tanis, Niels Breen, Joeri Melissant (Pascal van Dam), Sjors de Bakker, Lars van Lenten (Mathijs Blonk), Bryan Westhoeve, Simon Bremer, Stefan Nagtegaal, Rowan Breen, Kevin Groenendijk

Foto's van de wedstrijd WFB 1 - DVV'09 1 (3-10-20)

Hier zijn foto's van de westrijd WFB 1 - DV'09 1 van zaterdag 3 oktober, uitslag 2 - 3.

Pagina 1 van 38