Vroegboekkorting Feyenoord Soccercamp

Heb jij je al aangemeld voor het ????????? ?????? ???? bij ?.?. ???? ⚽

Profiteer nog t/m 1 maart van vroegboekkorting: https://bit.ly/3qY66le

Programma sportdag 6 maart

Programma Minisportdag v.v. WFB 1

Zaterdag 6 maart Minisportdag bij WFB

6 Maart is er een minisportdag voor JO6 t/m JO13.


09:30: start sportdag JO6, JO7, JO8, JO9
10:30: pauze
10:50: vervolg sportdag JO6, JO7, JO8, JO9
11:50: pauze
12:00: finale penaltybokaal
12:15: prijsuitreiking
12:30: einde sportdag JO6, JO7, JO8, JO9

13:15: start sportdag JO10, JO11, JO12, JO13
14:35: pauze
14:50: vervolg sportdag JO10, JO11, JO12, JO13
15:50: pauze
16:00: finale penaltybokaal
16:15: prijsuitreiking
16:30: einde sportdag JO10, JO11, JO12, JO13

Nordin Chara nieuwe penningmeester van WFB

Onlangs is Nordin gekozen tot penningmeester.

De notulen van die vergadering kunnen worden opgevraagd door de leden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle trainingen en activiteiten afgelast

Alle trainingen voor deze week zijn afgelast. Ook de activiteiten van zaterdag 20 februari zijn afgelast.

We hopen daardoor maandag weer te kunnen trainen op de velden.

Inschrijving Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB gestart!

Komende zomer organiseert Feyenoord een nieuw Soccer Camp bij v.v. WFB! Wil jij werken aan je voetbaltalent en trainen als een echte Feyenoord-speler? Meld je dan aan en beleef op maandag 16 & dinsdag 17 augustus 2021 twee bijzondere en leerzame dagen, onder leiding van de trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools!

Profiteer tot 1 maart van €10,- vroegboekkorting bij inschrijving. Voor meer informatie klik hier.

De Feyenoord-trainers staan klaar om van jou een betere voetballer te maken. Alle trainingsonderdelen komen aan bod, waaronder techniek, positiespel, pass- trap en natuurlijk verschillende partijvormen! Naast het verbeteren van jouw voetbal skills ontvang je als deelnemer een spectaculair voetbalpakket. Hieronder lees je wat er allemaal is inbegrepen:


  • • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas
    • Een lunch en voldoende drinken gedurende de trainingsdagen
    • Een bidon en Feyenoord-bal
  • • Kans op mooie prijzen en om geselecteerd te worden voor één van de All Star-teams
    • Een persoonlijk certificaat met handtekening van de hoofdtrainer

Interesse om deel te nemen? Meld je dan hier aan voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB! 

Social post 

⚽ ????????? ?????? ???? ??? ?.?. ??? ⚽
? Doe mee op 16 & 17 augustus 2021

✍️ Nú €??,- ??????? bij inschrijving: https://bit.ly/3qY66le

Medische staf WFB verlengt tot 2021-2022

Fysiotherapeuten Remy Boulassouak, Martijn Born en fysiotherapeut in opleiding Kim Fokker hebben hun aflopende contract bij WFB verlengt tot en met het seizoen 2021-2022. Daarnaast zal Mascha Mochtar, met haar praktijk Delta sportfysiotherapie, de medische staf blijven ondersteunen.

Met 3 fysiotherapeuten en 1 fysiotherapeut in opleiding beschikt WFB voor het nieuwe seizoen wederom over een (para)medische staf met veel kennis en kunde.

Ook in het nieuwe seizoen is elke dinsdag- en donderdagavond en elke zaterdag de medische staf beschikbaar voor zowel de jeugd als de senioren binnen WFB.

Even voorstellen.....Nordin Chara

Vrijdag 29 januari 2021 staat er een buitengewone algemene vergadering gepland. Hiervoor kunt u zich nog steeds aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het onderwerp van de vergadering zal het voordragen van Nordin Chara voor de vacante positie van penningmeester zijn. Nordin is pas sinds 2018 lid van v.v.WFB en daarmee nog niet voor iedereen een bekend gezicht. Daarom stellen wij hem hierbij graag aan u voor…

Nordin, vertel eens. Wie ben je?

Hoi, ik ben dus Nordin en ik ben 47 jaar oud. Zelf werk ik bij het administratiekantoor Annonu Finance in Capelle a/d IJssel en mijn vrouw Ingrid bestiert onze Bed & Breakfast op de Oudelandseweg. In 2015 zijn we met onze kinderen van Rotterdam naar Ouddorp verhuisd. We wonen hier heerlijk. Ilias zit sinds 2016 bij v.v.WFB en vanaf die tijd ben ik me gaan bezighouden met trainen. Met Nico en Sam trainen wij nu de JO11-1. Sinds 2019 zit ook Senna op voetbal. Zij speelt in de JO8-1. Dit team train ik op woensdagmiddag, totdat we een vaste trainer hebben gevonden. Zo heb ik v.v.WFB leren kennen als een leuke club met veel vrijwilligers en die zijn ook nodig!

Op v.v.WFB hebben we je nooit kunnen zien schitteren, maar vroeger heb je bij RVV Neptunus-Schiebroek gespeeld. Was je een goede voetballer?

Niet echt, op het veld is de vierde klasse het hoogst haalbare geweest. In de zaal heb ik in de hoofdklasse gespeeld. Ik speel nu denk ik al een jaar of 15 bij RVV Neptunus-Schiebroek en tegenwoordig zit ik bij de veteranen. Het blijft lekker om zelf ook één keer per week achter die bal aan te rennen (al gaat dat rennen wat langzamer de laatste jaren).

29 januari 2021 word je door het bestuur voorgedragen als penningmeester. Zelf heb je een financiële achtergrond. Kun je daar iets meer over vertellen?

Ik houd me al 20 jaar bezig met boekhoudingen. Nu werk ik al 13 jaar bij Annonu Finance, een kantoor met 16 werknemers in Capelle a/d IJssel. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar geworden en ik zit daar goed op mijn plek. Administratie, belastingen en jaarrekeningen zijn dus mijn dagelijks werk. Het zal voor een vereniging net weer wat anders werken dan voor een bedrijf, maar ik heb wel het vertrouwen dat ik dat op zal gaan pakken. Een verschil zal denk ik zijn dat je bij een vereniging met meer meningen te maken krijgt over het reilen en zeilen van de club, dan bij de boekhouding van een bedrijf. Maar dat zal ook vast wennen.

Je vertelde zojuist over je functie bij Annonu Finance. Kun je uitleggen op welke manier dat raakvlakken heeft met de functie van penningmeester bij v.v.WFB?

Bij v.v.WFB is er ook een boekhouding die gedaan moet worden, er moeten betalingen worden gedaan, de jaarrekening moet worden opgesteld, BTW moet worden aangegeven, de begroting moet worden opgesteld etc. Dit alles is voor mij echt dagelijkse kost op mijn werk. Het enige verschil is dat ik dat betaald doe voor bedrijven en dit is dan vrijwillig voor een vereniging. Maar dat is zeker niet minder belangrijk.

De positie van penningmeester is op v.v.WFB al enige tijd vacant. Door veel mensen wordt het als een zware functie beschouwd. Hoe zie je dat zelf?

Ik begrijp dat deze functie al een paar jaar vacant is. Ik zie dit ook bij RVV Neptunus-Schiebroek, ook daar blijven sommige functies lang openstaan. Met name omdat de tijdsbesteding van een functie toch vaak onbekend is en altijd meer tijd kost dan je kan inschatten. Vrijwilligerswerk is belangrijk, maar niet iedereen heeft daar natuurlijk tijd voor. Ik gelukkig wel en ik ga er open in en ik houd er dan ook rekening mee dat het in begin veel tijd zal kosten. Verder gaat het natuurlijk om geld van de leden, dus het is ook niet gek dat er tijd voor wordt gevraagd.

Kon het op applaus rekenen van het thuisfront?

Redelijk. Al zal dat, als ze zien hoeveel tijd het kost, vast minder worden ;-D. Aan mij de taak om die tijd dan efficiënt in te vullen om ook nog thuis te mogen komen.

En dan de hamvraag: heb je er zin in?

Zekers!

WFB verlengt contract met hoofd opleiding Ton Rekelhof

Ton Rekelhof is ook de komende jaren werkzaam voor WFB. De uit Amsterdam afkomstige Rekelhof (59) beschikt over een overeenkomst van 2 jaar en moet voor continuïteit in de organisatie van WFB blijven zorgen op het gebied van het technisch beleid bij de jeugd. Ton Rekelhof keerde in 2019 terug bij WFB, de club waar hij tussen 2011 en 2014 onder meer hoofd jeugdopleiding en hoofdtrainer was.

“Wij willen graag continuïteit in de organisatie‘’, zegt bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Jeugd Johan Westhoeve. “Met Ton hebben we iemand in huis die al tientallen jaren ervaring heeft op voetbalgebied. Zowel de jeugdcommissie als de jeugdtrainers zijn tevreden over de werkwijze van hem. Hij kent de cultuur binnen de club en zijn enthousiasme is aanstekelijk voor de jeugdtrainers. Namens het bestuur hebben we daarom besloten om het contract met Ton te verlengen.”Ton Rekelhof is ook de komende jaren werkzaam voor WFB. De uit Amsterdam afkomstige Rekelhof (59) beschikt over een overeenkomst van 2 jaar en moet voor continuïteit in de organisatie van WFB blijven zorgen op het gebied van het technisch beleid bij de jeugd. Ton Rekelhof keerde in 2019 terug bij WFB, de club waar hij tussen 2011 en 2014 onder meer hoofd jeugdopleiding en hoofdtrainer was.

Marcel van Duijn voor 2 jaar naar WFB

Vanaf het komende seizoen is Marcel van Duijn de nieuwe hoofdtrainer van vv WFB. De trainer volgt hiermee Arie Horstink op bij de zaterdag 4de klasser. Hij maakt daarmee de overstap van SC Feyenoord 2 naar de meest westelijke club op Goeree-Overflakkee.

foto nieuwe trainer 2

Marcel van Duijn in vogelvlucht.

foto nieuwe trainer 3

Door verandering van werkzaamheden in mijn maatschappelijke carrière, was een langer verblijf bij Feyenoord niet mogelijk. Per 1 februari word ik docent binnen een gesloten justitiële instelling. Na uitgebreide gesprekken vond ik bij WFB een realistische ambitie om de club weer op de kaart te zetten. De clubmensen en spelers die ik gesproken heb zijn zeer gemotiveerd om een actieve rol in te nemen , volgens van Duijn

De in Zeeland woonachtige Marcel van Duijn werd in het verleden als trainer van Quick Boys 2 algeheel Nederlands kampioen van de reserve klasse. Daarnaast was hij hoofdtrainer bij o.a. IJVV De Zwervers, Schipluiden, MZC’11(Zierikzee), Veere Zeelandia Middelburg en dus ook bij SC Feyenoord 2.

We zijn blij dat  van Duijn voor minimaal 2 jaar bij onze club heeft getekend. Er is veel werk te verzetten bij onze jonge selectie. Het is voor WFB belangrijk dat de nieuwe trainer voetbal ervaring, trainers ervaring, en veel affiniteit van jonge voetballers meebrengt. Wij zien in Marcel van Duijn de juiste trainer voor WFB  om het niveau van onze selectie verder door  te ontwikkelen, aldus Arnold Breen, bestuurslid voetbaltechnische zaken.

Pagina 1 van 38